Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. Június 07. 12:08, kedd | Helyi sport
Forrás: InfoCegléd

Utánpótlás eredmények 2011. június 04.-05.

Utánpótlás eredmények 2011. június 04.-05.

A hétvégi utánpótlás mérkőzéseken is szép eredmények születtek. Minden korcsoport minden csapatának sikerült bevenni az ellenfél kapulyát.

U-13: Restart – Ceglédi VSE – Karcag 1-4

 

Farkas János edző: "Szégyenteljes tavaszi szezon! remélem a nyár elég lesz hozzá, hogy mindenki átgondolja mit akar ettől a sportágtól a jövőt illetően."

Gólszerző: Terék M.

 

U-15: Restart – ceglédi VSE – Karcag 1-6

 

Kecskeméti József edző: "Komoly pofont kaptunk az utolsó mérkőzésen. Sajnos nem úgy sikerült a zárás ahogy terveztük. A bajnokság végére teljesen elfogytunk, létszámot tekintve, fejben és fizikálisan is. Bizonyíték erre, hogy ezen a mérkőzésen is csak két cserejátékos állt rendelkezésemre. Köszönetem szeretném kifejezni a szülők felé, akik egész szezonon át önfeláldozóan segítették a csapat körüli munkát."

Gólszerző: Czagány K.

 

U-17: Restart - Ceglédi VSE – Lurkó Focimánia FK 5 – 2

 

Aszódi Csaba edző: "A nagy melegben csapatom a játék minden elemében felülmúlta az ellenfelét.A sok hiba ellenére az első félidőben 2 gólos előnyre tettünk szert. A fordulás után figyelmünk kissé lankadt, így teljesen elkerülhető gólokat kaptunk. Erre azonban azonnal több alkalommal válaszolni tudtunk. A nagy forróság rányomta a bélyeget az iramra, de nem lehet panasz a játékosokra. Gratulálok a csapatnak."

Gólszerzők:  Terék B., Harsányi T., Sinka T., Viniczai V., Kispál (öngól)                      

Jók: Aszódi M, Terék B., Szebellédi Á., Füle B.(U-15)

 

U-19: Restart – Ceglédi VSE – Szolnoki Spartacus 5 – 0

 

Aszódi Csaba edző: "A kiegyenlített játékot és sok kihagyott helyzetet hozó első félidő után a másodikban sikerült bedarálni a vendég csapatot. A könnyed és komolyabb ellenállásba nem ütköző játék tetszetős támadásokat és 5 szép gólt hozott. Gratulálok a csapatnak!"

Gólszerzők: Demeter M., Ladiszlai K., Nagy T. (2), Szabó M.

Jók: mindenki

 

A hétvégi mérkőzések után az U-13 és U-15 befejezte a küzdelmeket, az U-17 és U-19 számára még van egy forduló. Illetve a felnőtt csapat részére egy sorsdöntő utolsó mérkőzés, amely dönt a bent maradásról. A találkozókra minden szurkolót szeretettel várunk4

Címkék: labdarúgás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem