Városlista
2021. január 22, péntek - Vince

Hírek

2010. November 22. 13:00, hétfő | Helyi
Forrás: InfoCegléd

Ungvári Attila U23-as Európa Bajnok!

Ungvári Attila U23-as Európa Bajnok!

Két RESTART-CVSE versenyző is képviselte a magyar színeket a hétvégén Sarajevoban megrendezett U23-as Európai Bajnokságon.

A bosnyák fővárosban 40 ország 275 judokája lépett tatamira. A 60kg-ban Majer Tibor egy olasz versenyzővel kezdett. Ellenfele jó ismerős volt, három hete Dubrovnikban is vele kezdett Tibi, ahol sima vereséget szenvedett tőle. Bíztunk benne, hogy a jobban sikerült fogyasztás révén ezúttal lesz esélye a győzelemre. Tibor most tényleg jobban mozgott látszott, hogy jobb formában volt, de sajnos az olasz túljárt kétszer is az eszén, így győzött. Az egyenes kieséses rendszer miatt, így számára véget ért az EB.
Nem úgy a 73kg-ban induló Ungvári Attila részére. „Karvalynak” már csak az arany hiányzott U23-as érem kollekciójából. 2007-ben bronz, míg tavaly ezüstérmes lett. Az első helyen kiemelt Attila hazai bosnyák versenyzővel kezdett, majd sorrendben belorusz, portugál és olasz ellenfeleit legyőzve jutott be a fináléba. A döntő mérkőzésen a német Katsumi sem tudta különösebben megizzasztani a ceglédi kitűnőséget. Három perc után ipponnal egy fojtásfogással gyűjtötte be élete első Európa Bajnoki címét. Az ünneplésre nem sok idő maradt, a verseny után jó nyolc órás hazautazás után, másnap már Abu Dhabiba vette az irányt Attila és edzője, ahol kedden Grand Prix versenyen áll tatamira.

Az idősebbik Ungvári fivér, Miklós Abensbergben a helyi klub színeiben vett részt a Bundesliga döntőjén, ahol csapatával aranyérmet szerzett.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 21. 18:48, csütörtök | Helyi

Oltják a szociális dolgozókat is

2021. Január 21. 18:40, csütörtök | Helyi

Tavasszal indulhat a kerékpárút építés

2021. Január 19. 13:57, kedd | Helyi

Legyél Te is Rendőr!

2021. Január 19. 13:34, kedd | Helyi

Csökkennek-e majd az ingatlanárak?