Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Január 19. 13:30, kedd | Helyi sport

Ungvári Attila nem volt szerencsés a sorsolással

Ungvári Attila nem volt szerencsés a sorsolással

Ungvári Attilának nem volt szerencséje a sorsolással a dohai World Masters második versenynapján.

Ungvári Attilának nagyon nem volt szerencséje a sorsolásnál: a Ceglédi VSE kétszeres Európa-bajnoki bronzérmese az Év ígéretének választott grúz Grigalasvilivel került össze. A huszonegy éves grúz - aki tavaly a korosztályos kontinensbajnokság aranyérme mellett a felnőtt Európa-bajnoki címet is megszerezte - 2019-ben éppen Budapesten, a Grand Prix-n találkozott először Ungvári Attilával, s akkor le is győzte a remek formában versenyző magyart.

A ceglédi sportoló Dohában is nagyon odatette magát, a négy perces küzdelmi időben ugyan az ő neve mellé került két intés, de inkább Ungvárinak voltak jó lehetőségei, kétszer is földharchelyzetben kerekedhetett volna Grigalasvili fölé.

A hosszabbításban aztán a grúz akarata érvényesült, karfeszítéssel vetett véget a küzdelemnek, s mivel ez a legjobb harminckettő között történt, Ungvári Attila nem kaphatott javítási lehetőséget. Grigalasvili pedig a komplett mezőnyt bedarálva aranyérmes lett...

Ungvári Attila - aki az évvégi kontinensbajnokságok után csúszott ki a kvótások közül - nem tudott javítani, így egyelőre a kontinentális szabadkártya lehet az övé. Természetesen még mindenkinek lesz lehetősége a javításra, a kvalifikációs sorozat - amelynek eseményeit a napokban hirdette mega Nemzetközi Judo Szövetség - a júniusi budapesti világbajnoksággal zárul majd.

Forrás:judoinfo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem

2024. Március 12. 13:46, kedd | Helyi sport

6 Cápa meccs, 5 győzelem

2024. Március 12. 12:38, kedd | Helyi sport

Egy ponttal győzött a TF-BP Cegléden