Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2014. Március 25. 18:37, kedd | Helyi sport
Forrás: Magyar Nemzet Online

Újabb MESTER távozott Ceglédről

Újabb MESTER távozott Ceglédről

A klubelnök szerint a távozó edző, Kis László pszichésen szétzúzta a játékosokat, és folyton éreztette velük, mennyire rossz futballisták.

Alig 5 hónappal Ványi Zsolt távozása után, Kiss Lászlónak is mennie kellett, így a Ceglédi VSE csapata újabb edzőváltás előtt áll.

Kiss Lászlót tavaly novemberben szerződtette a Ceglédi VSE NB II.-es labdarúgócsapata. A tapasztalt szakemberrel mostanáig kilenc bajnoki mérkőzést vívott az együttes, ezeken három győzelem mellett hat vereség volt a mérleg, a legutóbbi három meccset elvesztették, az utolsót a 20. fordulóban, otthon, 7–2-re a Békéscsaba ellen. - írja az mno.hu

Kiss Lászlót megmentőként várták

Hét éve már dolgozott nálunk Kiss László, nagyszerűen, s tavaly ősszel is a régi, szép emlékek hatására hívtuk vissza Ceglédre – mondta az elnök. – Sajnos azonban nem azt a Kiss Lacit kaptuk vissza, akit hét évvel ezelőtt megismertünk…

Az elnök szerint az edzések színvonala, intenzitása most is káprázatos volt, ezzel nem is lett volna baj, ellenben a 64 éves tréner személyisége alighanem megváltozott az eltelt időben.

Laci mindig elsőnek érkezett, már reggel fél nyolckor itt volt a sporttelepen, és utolsónak távozott. Olyan edzéseket tartott, hogy ilyen még az NB I.-ben sincs. Csak hát pszichésen szétzúzta a játékosokat. Szabályosan rettegtek tőle, folyton éreztette velük, mennyire rossz futballisták. Megérkezése után egy héttel azt nyilatkozta, szenzációs a játékosállomány, aztán néhány fordulóval később már legszívesebben a fél csapatot elzavarta volna, mondván, hogy alkalmatlanok. És folyton ellenségképet gyártott, meggyőződése volt, hogy mindenki ellene van. Az utolsó csepp a pohárban a Békéscsaba elleni meccs volt, amelyen 1–0-ra vezettünk, remekül játszott a csapat, aztán a 19 éves védőnket, Szabó Martint kiállították, mert összehozott egy tizenegyest, és akkor összeomlott a csapat…

A hivatalos formula egyébként a jól bevált „közös megegyezéssel”, Horváth elnök úr úgy fogalmazott: a két fél szándékai találkoztak... Azt is megtudtuk, hogy mindkét fél gálánsan viselkedett: bár Kiss László nem kérte, de a klub a szerződés lejártáig, azaz a szezon végéig kifizette az edzőt.

Szabó István – aki korábban az NB I.-es Paksnál és a Kecskemétnél dolgozott másodedzőként – a Cegléd új szakvezetője. A csapat szombaton a Fáy utcába utazik, a Vasas vendégeként. Jelenleg 20 ponttal a 14. helyen áll a tizenhatos mezőnyben, két ponttal lemaradva a 13. Kisvárda mögött – három csapat esik ki.

fotó: Kisfaludi István

Címkék: Ceglédi VSE

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem