Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2014. Március 31. 14:16, hétfő | Helyi
Forrás: Police

Újabb drogbandát ,,füleltek le\'\'

Újabb drogbandát ,,füleltek le\'\'

Ezúttal Nagykőrösön csaptak le...

A Nagykőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer-kereskedelem bűntett és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást R. Gusztáv 37 éves nagykőrösi lakos ellen.

Néhány nappal ezelőtt jutottak a nagykőrösi nyomozók annak az információnak a birtokába, mely szerint az egyik helyi lakótelep közelében különféle kábító hatású anyagok szerezhetők be. A nyomozók az eljárás során vásárlóként és fogyasztóként is több személyt azonosítottak és megállapították az eladó személyazonosságát is.

A rendőrök 2014. március 26-án - Nagykőrösön - elfogták R. Gusztáv 37 éves helyi lakost, aki a rendelkezésre álló adatok szerint a lakásán kábítószert és más bódító szereket árult, további 7 személyt pedig azért állítottak elő, mert megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy vásároltak az R. Gusztáv által eladásra kínált szerekből.

Az eljárás során végrehajtott házkutatások, valamint ruházat- és csomag átvizsgálások során közel 50 gramm port, különböző tablettákat és nővényi eredetű anyagot foglaltak le a nyomozók, melyeket igazságügyi vegyészszakértő vizsgál meg.

R. Gusztávot elfogását követően a Nagykőrösi rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki.

A Budakörnyéki Bíróság 2014. március 28-án elrendelte a férfi előzetes letartóztatását.

Ellene a további eljárást – szakértők bevonásával - a Nagykőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció