Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2015. December 13. 14:08, vasárnap | Helyi
Forrás: Police

Újabb ceglédi nyugdíjast vezettek meg

Újabb ceglédi nyugdíjast vezettek meg

Pénzt csalt ki a nyugdíjasból egy ceglédi tinédzser

Kapucnit húzott és elváltoztatta a hangját a sötét kertben. Így játszotta el állítólagos fenyegetőit egy 17 éves ceglédi fiú egy idős nőnek, akitől pénzt csalt ki. Annak ellenére, hogy a megtévesztés sikerült neki, mégis elfogták.

Már korábban többször járt az idős nyugdíjasnál a 17 éves ceglédi fiú. Valószínűleg csak arra volt jó a színlelt barátság, hogy a nő bizalmát elnyerje. December 9-i látogatásakor azt mondta a nőnek, hogy súlyosan megfenyegették, és pénzt kértek tőle. Arra kérte az idős nőt, hogy segítsen rajta, és adja oda neki a kért összeget, hogy békén hagyják az állítólagos ismeretlen fenyegetők. A nő azt mondta, hogy még nem kapta meg a nyugdíját, ezért nem tud rajta segíteni - írja a police.hu.

Másnap újra elment a nőhöz, aki akkor sem adott neki pénzt. A következő nap már este ment el hozzá, hogy biztosan sötét legyen. Azt mondta a nőnek, hogy a fenyegetők kint várják az utcán és követelik a pénzt. Ezután a házban lekapcsolta a villanyokat, kiment a kertbe és felhúzta a kapucniját. Elváltoztatott hangon kiabált be a házba, hogy adják oda a pénzt. A nő a sötétben nem ismerte fel a fiú hangját, és mivel attól félt, hogy őt is bánthatják, odaadta a pénzt.

Erre a fiú azt mondta, hogy ne merjen szólni a rendőrségnek, mert börtönbe juttatja a nő egész családját, őt pedig az udvaron lévő társai megölik. Mikor a fiú elment a házból, azonnal hívta a rendőrséget, így még késő este el is fogták a fiút. Őrizetbe vették, és kérték az előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció