Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Július 10. 08:16, szerda | Belföld
Forrás: MTI

Új egyenruha a GYSEV-nél

Új egyenruha a GYSEV-nél

Új egyenruhát vezet be a szerdától a GYSEV; a vasúttársaság a korábbi zöld-sárgáról sötétszürkére váltotta az uniformisok színét.

A társaság közlése szerint 350, az utasokkal közvetlenül találkozó munkatársuk - pénztárosok, jegyvizsgálók, forgalmi szolgálattevők, valamint a cég tulajdonában lévő Hotel Sopron alkalmazottai - kapják meg az új ruházatot.
Lendvay Péter személyszállítási üzletág-vezető az MTI-nek elmondta, hogy még júliusban ilyen egyenruhát kap az osztrák-magyar vasúttársaság mintegy 40, hasonló beosztásban Ausztriában dolgozó munkavállalója is.
Filó Gábor beszerzési és készletgazdálkodási vezető közlése szerint egy megváltozott munkaképességűeket is foglalkoztató magyarországi vállalkozás kapott megbízást az új egyenruhák legyártására. A nyári és téli ruházatot, azon belül például több inget is tartalmazó teljes csomagokat százezer forintnál olcsóbban sikerült beszereznie a GYSEV-nek, amely összesen ötszáz rend ruhát rendelt a beszállítótól.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.