Városlista
2021. június 18, péntek - Levente

Hírek

2020. Április 24. 10:19, péntek | PR

Üdvözöljük az Eualkatresz.hu-nál!

Üdvözöljük az Eualkatresz.hu-nál!

Mindig is érdekelte Önt, hogy hogyan lehetne megoldani az autóalkatrészek, pótalkatrészek saját kezűleg történő cseréjét?

Szeretne pénzt spórolni, emellett bővítené az ismereteit a gépjármű javítással kapcsolatban, és mindent meg akar tudni az autója alkatrészei, berendezései és a motorja működésével kapcsolatban? Mindig is egy olyan webáruházat keresett, ahol a gépjárművéhez szükséges összes pótalkatrészt megfizethető áron szerezheti be? Akkor a lehető legjobb helyen jár!

Az Eualkatresz.hu széles választékot kínál Önnek a gépjárműve megjavításához szükséges különféle autóalkatrészekből, pótalkatrészekből és az egyéb kiegészítő komponensekből. Cégünk emellett rövid határidőn belül történő kiszállítást, rendkívül egyszerűen használható fizetési módokat, és gyors megrendelési rendszert is biztosít Önnek. A vásárláshoz először is ki kell választani az adott gépjármű márkáját, a modellváltozatot és az autó típusát. Ezt követően, a kiválasztott gépjárműhöz pár kattintással kiválaszthatja a tökéletesen megfelelő pótalkatrészeket is. A felhasználóbarát kialakítású platformunkon, az opciók széles skálájának köszönhetően kedvére válogathat a különböző autógumik, fékrendszerek, szűrők, autó karosszériák, izzító- és gyújtásrendszerek, elektronikus rendszerek, felfüggesztés komponensek, hűtőrendszerek, ablaktörlő rendszerek, fűtőrendszerek, üzemanyag-ellátó rendszerek, kipufogó rendszerek, sebességváltók, autóklímák, zárrendszerek, információs és kommunikációs rendszerek és számos egyéb opció közül.

A termék kategóriák esetében, az egyik fő kategória kijelölése után számos további alkategória és opció közül választhat, mint például visszapillantó tükrök, gázrugók, fényszórók, kombinált hátsó lámpák az "autó karosszéria" kategóriában, vagy légszűrők, olajszűrők, illetve üzemanyagszűrők a "szűrők" kategóriában.

Garantáljuk, hogy pár kattintással megtalálja nálunk az Ön által keresett alkatrészeket. Az Eualkatresz, a gépjármű alkatrészek egyik legnagyobb, és minden szempontból megbízható nemzetközi forgalmazója. Több, mint 1.000.000 autóalkatrész található meg az online termékkatalógusunkban, és egy 10.000 négyzetméteresnél nagyobb raktárházzal is rendelkezünk. Emellett a cégünknél több mint 500, magasan képezett szakember áll bármikor a vásárlóink rendelkezésére. Szakképzett kollégáink bármiben segítenek önnek, legyen szó akár az alkatrészek kiválasztásáról, vagy a rendelés leadásáról, és az összes felmerülő kérdésre is örömmel válaszolnak. Mostanáig az általunk forgalmazott kiváló minőségű autóalkatrészek révén az ügyfeleink több, mint 200.000 gépjárművet javíttattak meg. Éves szinten kétmillió gépjárműalkatrészt forgalmazunk, és az elmúlt öt évben az értékesítési forgalmunk az 57x-esére nőtt. Az elmúlt nyolc év során 26 európai oroszágban élő számos ügyfelünknek nyújtottunk hathatós segítséget a gépjárműveik megjavításához úgy, hogy a legtöbbjük nem rendelkezett túl sok ismerettel az autójavítás terén.

Cégünk elsődleges prioritása az, hogy mindig kiváló minőségű alkatrészeket biztosítsunk a vásárlóink számára. Hatalmas termékkínálattal rendelkezünk, az áraink megfizethetők, emellett rendszeres jelleggel vannak nálunk különböző promóciók, kiárusítások, és különféle akciók, amelyeknek köszönhetően a lehető legjobb feltételekkel vásárolhat gépjárműalkatrészeket tőlünk. Az online webáruházunk kínálatában az összes gépjárműtípushoz és modellváltozathoz folyamatosan széles választék található a legjobb minőségű alkatrészekből. Cégünk magasan képzett szakemberei mindig örömmel állnak az Ön rendelkezésére, ha segítségre lenne szüksége a gépjárművéhez megfelelő alkatrészek kiválasztásához, vagy a rendelése leadásához.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 18. 15:41, péntek | PR

Reumakórházból járási hivatalt építettek

Egy évek óta nem használt, korábban reumakórházként működött épületet alakított át járási hivatallá és kormányablakká, a Jánosik és Társai Kft.

2021. Június 17. 10:24, csütörtök | PR

Csavarkompresszor, a sokoldalú gázsűrítő

A kompresszorok számos iparág munkafolyamatainak elengedhetetlen kelléke, így értelemszerűen egy széles körben használt és ismert készüléktípus.

2021. Június 17. 10:18, csütörtök | PR

Az irodabérlés lehetséges távlatai

A főváros számos remek opciót kínál azok számára, akik irodát szeretnének bérelni. A legvonzóbb opciónak elsőre mindenképp a modern irodaházak tűnnek, ám itt magasabb árakkal számolhatunk, mely közel sem elhanyagolható.

2021. Május 21. 10:33, péntek | PR

Nem engednek a minőségből a Jánosik és Társai Kft.-nél.

Idén, a járványhelyzet miatt különleges szabályokat betartva világították át a Jánosik és Társai Kft.-t a külső auditorok. Az internetes technika segítségével, a szigorból semmit nem engedve, minősítették a céget.