Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2013. Szeptember 24. 17:11, kedd | Helyi
Forrás: pest megyei katasztrófavédelmi igazgatóság

Tüzes napokat hozott a szél

Tüzes napokat hozott a szél

Tűzesetek Cegléd térségében

Szerdán a Pest megyei katasztrófavédelem nagykátai és ceglédi hivatásos tűzoltó-parancsnokság egységeit is riasztották szabadtéri tűzhöz.

Törtelen egy tanyához tartozó legelőn összehordott száraz füvet, avart meggyújtott az albérlő, ami a nagy szél miatt továbbterjedt, és körülbelül ezerötszáz négyzetméteres terület teljesen leégett. A nagykőrösi önkormányzati és ceglédi hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre, akik két gépjárműfecskendővel és egy vízszállítóval vonultak a káresethez. Kiérkezéstől számított harminc percen belül sikerült megakadályozni a tűz továbbterjedését és megfékezni a lángokat, majd fél óra múlva teljesen eloltották a még parázsló területeket.

Hétvégén egy égő gyertya okozott problémát Cegléden egy emeletes ház egyik lakásában. A gyertya lángja az ágy melletti kisszekrényről belekapott az ágy sarkába. Megégett a szekrényen lévő mobiltelefon, és az éjjeli lámpa is. A lakók a tüzet a ceglédi tűzoltók kiérkezéséig eloltották, így az nem terjedt tovább, a lakásban további károk nem keletkeztek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 14:17, csütörtök | Helyi

Városalapítók Napja

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására