Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2014. Október 11. 09:27, szombat | Helyi sport
Forrás: Cegledhandball

Tudunk harapni!

Tudunk harapni!

Október 10-én a Tatabánya fogadott minket.

Remek játék, jó játékvezetés és kitűnő iram jellemezte a játékot. Sajnos a tv nem közvetítette ezt a remek mérkőzést, ahol a Cegléd teljes mértékben partnere volt a Tatabányának! Sőt! Játékunkban benne volt az X, néhány pillanatban még a győzelem esélyét is éreztük a játékban. Sajnos a 4 gólos különbség ezt nem tükrözi. Mindenesetre gratulálunk a csapat nagyszerű játékához és köszönjük nekik ezt a felejthetetlen estét!

Grundfos Tatabánya - Ceglédi KKSE: 24-20 (10-10)

Összeállítás: Milos (K), Országh, Tóth, Lászlai, Hódi, Hegedűs, Sipeki, Bősz (K), Nikolicza, Lepsényi, Takács, Bartucz (K), Antal, Pocsai, Bíró

Góllövők: Országh 1, Hegedűs 1, Antal 1, Pocsai 1, Hódi 2, Lepsényi 2, Bíró 8,Takács 4.

Kökény István nyilatkozata:„A vereség ellenére örömteli, a Gyöngyösi mérkőzéshez viszonyítva, hogy sokkal okosabb és taktikusabb játékot tudtunk játszani Tatabányán. Az 52. percig partnerei voltunk játék erőt illetően a Tatabányai csapatnak. Tudtunk lerohanás gólt lőni ezen időszakig, de hát nagy csapatok ellen többször nyilatkoztam már, hogy azt a kis pluszt, ezen időszakban nem tudtuk nyújtani se támadásban, se védekezésben, ami ahhoz kellett volna, hogy még szorosabb eredményt érjünk el ellenük! Ezen az úton haladva, remélem, hogy nem lehet gond a következő mérkőzéseken, a csapat teljesítményével és örömteli, hogy ebből a kicsi gödörből már elindultunk kifelé!”

Ifi mérkőzés összefoglaló:
Abszolút vállalható első félidő volt. Sajnálatos, hogy az első félidő első perceiben egyik legfontosabb játékosunk megkapta 3. kiállítását, így pirossal ki kellett állnia. Ez rányomta a csapatra bélyegét és a mérkőzés hátra levő részében nem is találta megát fiatal gárdánk.
Összeállítás: Peszeki, Lukácsi, Mészáros, Bozsik, Komlós, Katona (K), Elekes, Földi, Müller, Szilágyi, Imregi, Apró
Góllövők: Komlós 4, Földi 4, Müller 2, Imregi 2, Apró 5

fotó: infocegléd fotóarchívum (Kisfaludi István)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem