Városlista
2019. november 18, hétfő - Jenő

Hírek

2018. Január 30. 09:12, kedd | PR

Tudja milyen egy pálinkakóstoló?

Tudja milyen egy pálinkakóstoló?

A Veresi Pálinkaházban és látványfőzdében folyamatosan rendeznek pálinkakóstolásokat a különleges ízek és a pálinkakészítés technikája iránt érdeklődők számára.

Hogyan lehet részt venni a programon?

A program 4-20 fős csoportok számára érhető el előzetes időpontegyeztetés után. Minden résztvevő esetében követelmény a betöltött 18 év.

Milyen programokon lehet részt venni a pálinka kóstoló során?

A résztvevők megismerkedhetnek a pálinka és gyümölcspárlatok történetével, földrajzi elterjedésével, külföldi és belföldi hagyományaival, fogyasztási javaslatokkal. Az elméleti bevezető után lehetőség van megtekinteni a technológiát, szakszerű tájékoztatást kaphatnak a 2 üstös főzési módról, esetenként működés közben is. Az esemény pálinkakóstolással zárul.

A Veresi Pálinkaház pálinkakóstolóján az érdeklődők több programváltozat közül választhatnak.

A strandard csomag 6 x 2 cl pálinka (szilva, alma, barack, szőlő, körte, meggy) kóstolását foglalja magában, illetve az ízek elválasztásához pogácsát és ásványvizet biztosítanak az érdeklődőknek. A program 1,5 óráig tart.

A strandard plusz csomag időtartama azonos, azonban itt a standard csomagon felül málna, tönköly és birs pálinka is kóstolható.

Az extra csomag 9 x 2 cl pálinkakülönlegesség kóstolását foglalja magában. A standard plusz csomagban felsoroltakon felül a csomag lehetőséget biztosít a vadgyümölcsök, ribizli, csipkebogyó és szeder pálinkák kóstolására is. Az ízek elválasztásához pogácsát, ásványvizet és nugets-et biztosítanak. A program időtartama 2 óra.

A legteljesebb élmény biztosítása érdekében alakították ki az exkluzív csomagot, melynek időtartama 3 óra. A látogató a csomag keretében 12 x 2 cl pálinkakülönlegességgel ismerkedhet meg, köztük a vadgyümölcsből, kökényből készült pálinkákkal, illetve ágyas pálinkákkal. Az ízek elválasztásának érdekében pogácsa, ásványvíz és falusi paraszttál biztosított a vendégek számára.

Néhány jó tanács a pálinkakóstoláshoz

Pálinkakóstolás során a pálinkát soha ne egy mozdulattal hörpintsük le! Kitöltés után a párlatot hagyjuk illatozni és csak ez után kóstoljunk bele, hogy a természet adta ízeknek- illatoknak legyen idejük kibontakozni. Így lehet érezni a pálinka különlegességét. A Veresi Pálinkaház hungarikumát kortyonként kell kóstolni. A pálinka szépsége, ízhatása megfelelő hőmérsékleten, pálinkás (tulipán) pohárban fogyasztva teljesedik ki igazán. A jó pálinkát a hosszantartó gyümölcsös ízek teszik nagyon kellemessé a kóstoló számára.

A Veresi Pálinkaház és látványfőzde szeretettel vár minden kedves érdeklődőt. A program végén a helyszínen kedvezményes vásárlási lehetőség is biztosított a vendégek részére.

Azon vendégek számára, akik részt vesznek a kóstolásban és autóval érkeztek, a biztonságos hazajutás érdekében igény esetén sofőrszolgálatot is biztosít a Pálinkaház.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 13. 13:22, szerda | PR

Negyedszer MagyarBrands díjas a Jánosik Kft.

Negyedszer nyerte el a MagyarBrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a cég tulajdonosa.

2019. November 08. 15:58, péntek | PR

Ötletek kis- és nagy lakások rendszerezéséhez

Egy kisebb lakás okos berendezése mindig nagyobb kreativitást igényel, ám pár ötletes trükkel és helytakarékos, dekoratív polccal a rendszerezés már nem is jelent olyan nagy kihívást.

2019. November 08. 15:56, péntek | PR

Felújítandó lakás - megéri megvenni?

Csúcson vannak a lakásárak, elsősorban a fővárosban. Sokan inkább használt lakást, akár romos házat vesznek, mivel nincs elegendő tőkéjük a piac legjobb ajánlataihoz. Mit érdemes átgondolni ilyen esetekben?

2019. November 08. 15:55, péntek | PR

Csillár: giccs vagy dizájnelem?

A csillárt lehet szeretni is meg nem is. Ám ma már sokféle lámpa tartozik a csillár kategóriába, a moderntől kezdve természetesen a klasszikus kristálycsillárokig, ezért sokféle otthont tehet stílusossá.