Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2011. Március 09. 10:44, szerda | Helyi
Forrás: Club TV

Tovább tart az Ózdi átok

Tovább tart az Ózdi átok

Sajnos a harmadik tavaszi mérkőzésünket nem sikerült győzelemmel zárni. Csapatunk a hosszú évek óta tartó tendenciát folytatva – mi szerint Cegléden győzelemmel, Ózdon vereséggel zárunk – ismét vereséget szenvedett a volt bányászv

Ózdi KC – Ceglédi KK SE 32-27 (19-13)

Cegléd: Erdélyi, Lengyel – Varga 5, Tóth N. 2, Dengi 3, Molnár I 3, Benke 2, Tündik, Kovács 1, Turák, Benedek, Almási, Pocsai 7, Bíró 4

A mérkőzés előttZákányi Zoltán, az Ózdi KC vezetőedzője a mérkőzés előtt: Az egyik legnehezebb hazai találkozó jön csütörtökön, hiszen a Cegléd masszív, rutinos, stabil csapat. Több olyan játékosuk van, akik megjárták korábban az NB I-et, és az elért eredményeik is azt mutatják, hogy nagyon egyben vannak. Tavasszal győztek Törökszentmiklóson és simán verték a Hajdúböszörényt is. Az elmúlt tíz napban igyekeztünk minél jobban felkészülni erre a találkozóra, úgy érzem, az új emberek kezdenek lassan beépülni a csapatba. Bízom benne, hogy pontosabb és lendületesebb lesz a játékunk, mint a szezonnyitón. Az adódó lehetőségeinket sokkal jobban kell kihasználni, mint tettük azt a Balmazújváros ellen. A győzelem a célunk, amihez a közönségünk biztatására is nagy szükség lesz.

A mérkőzés után:Nagyon jó egyéni teljesítmények mellett igazi csapatmunka hozta meg ezt a fontos győzelmet. Amikor nem ment a játék, akkor is küzdött a csapat. Dolgozunk tovább, kijavítjuk a hibákat. Köszönjük a közönség biztatását.

A mérkőzés előtt Kökény István, a Ceglédi KKSE edzője így nyilatkozott. Az idén megszerzett két győzelem után érthetően jó a hangulat a csapatnál. A Miskolc visszalépése számunkra nem jött jól, hiszen ősszel legyőztük őket, ezt a két pontot pedig így elveszítettük. A táblázaton ezzel nem a második, hanem „csak” a harmadik helyen állunk. Az ózdi mérkőzéssel kapcsolatban óvatosan fogalmaznék. Ősszel ugyan hazai pályán győztünk, de bennem még élénken él az előző bajnokság idegenbeli meccse. Akkor nagyon rossz felfogásban kézilabdáztunk, és egy nagy gólarányú vereségbe szaladtunk bele. Nagyon remélem, hogy még egyszer ugyanezt a hibát nem fogjuk elkövetni. Tudom, hogy erősödött az Őzdi KC a téli szünetben, ezért nehéz találkozóra számítok.

Az utazással mindig gondjaink vannak, ha az Önök városába megyünk, ettől függetlenül bízom a szoros mérkőzésben. Majd meglátjuk, mi sül ki belőle.

A mérkőzés után: Már az első félidőben eldőlt a meccs, amikor komoly hátrányba kerültünk. A fordulás után sikerült a felzárkózás, de ezzel sok energiánk fogyott el. Rászolgált az Ózd a győzelemre, nekünk pedig ezt a mérkőzést alaposan ki kell elemezni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció