Városlista
2020. augusztus 11, kedd - Zsuzsanna

Hírek

2020. Május 08. 16:30, péntek | PR

Törölközőtartók tudománya

Törölközőtartók tudománya

Nem is gondolnánk, pedig törölköző és törölköző között hatalmas különbség van. Eltérő anyagok, méretek – azonban az sem mindegy, hol és hogyan tároljuk őket a fürdőszobában!

Mutatunk néhány szép és ügyes megoldást, amivel feldobhatjuk a fürdőszobát!

Hol van már a csempék közötti fúgákba ütött egyszerű akasztók és unalmas egyentörölközők ideje! Szerencsére ma szebbnél szebb textiliát, illetve praktikus, strapabíró, és – nem utolsó sorban – stílusos törölközőtartó megoldások egész sora között válogathatunk. Akár teljes fürdőfelújítást tervezünk, akár csak némi frissességre, változatosságra vágyunk, szabadon szállhat képzeletünk: néhány ügyes kiegészítővel teljesen saját ízlésünkre alakíthatjuk a teret! Mutatjuk, milyen típusú törölközőket válasszunk, és azokat hogyan tároljuk!

Mindig kéznél

A mosdókagyló mindig szolgálatban van, hiszen a reggeli arc- és fogmosáson túl naponta számtalanszor szaladunk be kezet mosni, így kiemelten fontos, hogy jó minőségű, kellően nedvszívó, de könnyen száradó törölközőt készítsünk a közelbe. A gyakori mosás miatt válasszunk 100%-ban pamutból készült, lehetőleg hófehér darabot, így nem kell fakulástól, formavesztéstől tartanunk.

Ahhoz, hogy ne csöpögtessük össze a fürdőt kézmosás után, célszerű a kagyló mellé felszerelnünk a törölközőtartót. Ne aggódjunk, ha féltjük a csempét, válogassunk a Tesa vízálló ragasztóanyaggal rögzíthető megoldásai közül! Számos törölközőtartó fúrás nélkül is felszerelhető ugyanis, terhelhetőségük pedig legalább olyan jó, mint a falba épített változatoké. Mi a szemnek is gyönyörű, és félkézzel könnyedén kezelhető gyűrűket javasoljuk


Tetőtől talpig

Akár gyors zuhanyzásról, akár egy óráig is eltartó, kényelmesen ráérős, illatos kádfürdőről van szó, egy dologban biztosan egyetértünk: komfortérzetünk puha, illatos, és a lehető legnagyobb méretű fürdőlepedőt kíván, amibe később szorosan beburkolózhatunk! Az összhang érdekében válasszunk egy színt, melynek különböző árnyalatait adjuk családunk tagjainak: apáé a sötétzöld, anyáé a pisztácia, a gyerkőcök pedig békakirály és sárkányzöld változatokat kaphatnak, így megőrizhetjük a fürdőszoba harmóniáját, mégis mindenki felismeri saját törölközőjét.

A fürdőlepedők tárolásához választhatunk fa vagy fém törölközőtartó modellek egyész sorából, mi elsősorban a szimpla vagy dupla, rozsdamentes acél hatású, vagy krómozott fém törölközőtartó rudakat javasoljuk. Gyönyörű formatervezés, nagy felület szellőzéshez, száradáshoz, ragasztós rögzítés – egyszerűen mindent tudnak!

Vendégeknek

Ha rokonainkat, barátainkat várjuk, érdemes számukra külön törölközőt kikészíteni. Ez egyrészt egy egyszerűen teljesíthető, mégis figyelmes gesztus részünkről, másrészt ügyes megoldás a családi törölközők védelmére. Ez esetben elég, ha a legkisebb méretet választjuk, hiszen várhatóan csak egy-egy gyors kézmosás után kerülnek használatba. Válasszunk ragasztóval rögzített tartót hozzá – ismét csak örülni fogunk a hatalmas kínálat nyújtotta lehetőségeknek –, és helyezzük jól látható helyre. Ha stílusunktól nem áll távol, akár egy kis táblát is szerelhetünk fölé, ezzel is navigálva vendégeinket. Ők is hálásak lesznek a figyelmességért!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 10. 10:22, hétfő | PR

Minden, amit tudnod kell az utángyártott lézernyomtató patronokról

A lézernyomtató patronokkal kapcsolatban elég nagy a kavarodás. Jó tisztában lenni az alapfogalmakkal, hogy informált döntést tudjunk hozni, mikor kifogy a patron és cserélni kell. Összeszedtük a lényeget.

2020. Július 24. 07:53, péntek | PR

Egyházi építések specialistája lett a Jánosik Kft.

Ismét egyházi ingatlan felújítását nyerte el a Jánosik és Társai Kft. Ezúttal Miskolcon, a Baptista Szeretetszolgálat új szociális ellátóközpontja kivitelezésére kaptak megbízást.

2020. Július 06. 16:57, hétfő | PR

Prémium szórakozás a négy fal között

A technológia újabb és újabb vívmányainak köszönhetően már otthonunkban is prémium szórakoztatásban lehet részünk. A nagyméretű, felsőkategóriás televíziók garantált kikapcsolódást nyújtanak a négy fal között is. A magasabb á

2020. Június 18. 14:31, csütörtök | PR

Nem engednek a minőségből

Évről évre, a legszigorúbb átvilágítást végzik el a Jánosik és Társai Kft.-nél. Idén, a járványhelyzet miatt különleges szabályokat betartva tartottak auditot a külső auditorok.