Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Június 06. 16:38, szombat | Helyi
Forrás: Police

Tömegével fogták az ittas járművezetőket

Tömegével fogták az ittas járművezetőket

20 gyanúsítottnak kell bíróság elé állnia

A ceglédi rendőrök és az ügyészség együttműködésének köszönhetően 20 gyanúsítottnak kell a bíróság előtt felelnie az általa elkövetett bűncselekmény miatt.

A Ceglédi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya – a Ceglédi Járási Ügyészséggel együttműködésben – 20 gyanúsított bíróság elé állítását kezdeményezte 2015. június 5-én járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A bíróság elé állítások ilyen nagy számban történő végrehajtásának célja elsősorban a gyors és határozott fellépés az ittas járművezetőkkel szemben, valamint ezen bűncselekmények visszaszorítása és ezzel a közlekedésben résztvevők biztonságának fenntartása.

A gyanúsítottak ellen a Ceglédi Rendőrkapitányság az elmúlt egy hónapban indított büntetőeljárást, mivel a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint alkoholos befolyásoltság alatt vezették járművüket. A nyomozás során kirendelt igazságügyi szakértő jelentős mértékű alkoholfogyasztást mutatott ki valamennyi eljárás alá vont személy szerveztében.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, így a Ceglédi Rendőrkapitányság is továbbra is nagy hangsúlyt fektet az ittas járművezetők kiszűrésére és ezáltal a balesetek megelőzésére, megakadályozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció