Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Július 24. 07:41, vasárnap | Belföld

Tomboló vihart fakaszt a Mercedes új szélcsatornája

Tomboló vihart fakaszt a Mercedes új szélcsatornája

Égszakadást, sivatagi hőséget és antarktiszi mínusz 40 fokot is gombnyomásra állít elő a Mercedes-Benz új szélcsatornája, melyben a prototípusokat tesztelik.

Bemutatta legújabb szélcsatornáját a német prémiumgyártó, amely a gyártósorra küldés előtti prototípusok tesztelésére szolgál a legszélsőségesebb időjárási körülmények között. A stuttgarti fejlesztési központban felépített szerkezetben -40 és 40 Celsius fok között állítható a hőmérséklet, gombnyomásra pedig bármilyen csapadék előállítható benne, kezdve az esőtől egészen a 200 km/órás széllel járó hóviharig.


STOP

Címkék: szélcsatorna

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára