Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. December 17. 07:13, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Tolvai Reni ugyanúgy hízott vissza, mint Falusi Mariann

Tolvai Reni ugyanúgy hízott vissza, mint Falusi Mariann

Az énekesnő megint kezd úgy kigömbölyödni, mint amikor feltűnt a Megasztárban. De mi lett a látványos fogyásának az eredményével? A hírek szerint ugyanaz történik vele, mint Falusi Mariannal.

Reninek egész életében gondja volt a kilókkal, és minden létező módszert kipróbált. "Rengeteget küzdöttünk a túlsúlyával. Külön étrendet alakítottunk ki neki, három éven át hetente mértem a súlyát, a derék- és comb körméretét." - árulta el egy korábbi interjúban az édesanyja. Aztán a Megasztár után rátaláltak a tökéletes módszerre, amikor az énekesnő kipróbált egy zsírégető étrendet. Méghozzá ugyanazt, mint Falusi Mariann.

Csak úgy olvadtak le róluk a kilók, és igazán látványos átváltozáson mentek keresztül. Csakhogy most mindkét énekesnő ugyanabba a hibába esett. Mivel nagyon elfoglaltak, nem tudnak odafigyelni a diétájukra, és akkor esznek, amikor idejük van rá, nem akkor, amikor kéne. (Mariann erről így nyilatkozott) Reninek például számtalan fellépése van, ráadásul új otthont is keres, mivel ki kell költöznie a nyereménylakásból. Nem csoda, hogy ennyi idegeskedés miatt nem tud a kiegyensúlyozott táplálkozásra koncentrálni, és újra elkezdett kigömbölyödni. Még szerencse, hogy szerelme, Kállay-Saunders András imádja, amikor lehet egy nőn mit fogni, és Renit úgy szereti, ahogy van. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy hamarosan összeköltöznek. Remélhetőleg a közös otthon nyugalma és a biztos párkapcsolat segít majd az énekesnőnek abban, hogy újra bomba formába hozza magát!

Címkék: Tolvai Renáta

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.