Városlista
2023. december 10, vasárnap - Judit

Hírek

2022. Október 25. 09:24, kedd | Belföld
Forrás: Ügyészség

Többszörös csonttörés lett a farsangi bál vége

Többszörös csonttörés lett a farsangi bál vége

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt vádat emelt egy jánoshalmai férfival szemben. Az elkövető egy farsangi bálon szóváltásba keveredett egy másik társasággal, amelynek egyik férfi tagját ismeretlen társaival együtt a földre rántotta, fojtogatta, végül úgy összerugdosta, hogy a szegycsontja és az orra eltört.

A vádirat szerint a jánoshalmai férfi idén február 26-án, este, a farsangi bálon szórakozott barátai társaságában Jánoshalma külterületén egy tanyán. Az éjféli órákban a vádlott a tanya udvarán szóváltásba keveredett egy másik társaság tagjaival, köztük a vele egy településről származó férfival. A kialakult konfliktus miatt a sértett és a társaságában lévő személyek jobbnak látták távozni, ezért hazaindultak, amikor a vádlott a kerítésen átugorva utolérte őket és azonnal dulakodni kezdett a sértettel. Fojtogatta, majd földre rántotta őt, miközben további két ismeretlen is csatlakozott hozzá és közösen kezdték rugdosni a földön fekvő férfit. Végül a jelenlévő vendégek szedték le a támadókat a vérző sértettről.

A bántalmazás következtében a sértett 8 napon túl gyógyuló szegycsont és orrcsont törést szenvedett.

Az ügyészség a férfit súlyos testi sértés bűntettével vádolja. Bűnösségéről a Kiskunhalasi Járásbíróság fog dönteni.

Fotó: Pixabay

Címkék: verekedés

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 10. 07:54, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 49. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2023. December 10. 07:50, vasárnap | Belföld

Dömötör Csaba: hetvenenezer milliárdos kérdés Ukrajna EU-csatlakozása

Ukrajna európai uniós csatlakozása egy \"hetvenezer milliárd forintos kérdés\", amelyről példátlan gyorsasággal és kellő tájékoztatás nélkül döntenének Brüsszelben

2023. December 10. 07:45, vasárnap | Belföld

Ónos eső - Harmadfokú riasztást adott ki a meteorológiai szolgálat

A legmagasabb, harmadfokú, piros riasztást adta ki ónos eső miatt Baranya, Bács-Kiskun és Tolna vármegye hét járására az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap hajnalban.