Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. Július 16. 13:50, hétfő | Helyi
Forrás: infoCegléd

Több, mint Salsa…

Több, mint Salsa…

Latin és Koktél Fesztivál a ceglédi Aqua Centrum és Csúszdaparkban.

Igazi fiesta hangulat fogadta szombaton a ceglédi Aqua Centrum látogatóit, ahol idén harmadik alkalommal rendezték meg az elmúlt években is nagy sikerrel megrendezett Latin és Koktél Fesztivált.


A forró napsütés, a latin ritmusok és a hűsítő medencék tökéletes együttese alkotta azt a frissítő koktélt, ami az igazi fiesta hangulatot biztosította minden résztvevő számára.


A pezsdítő ritmusok mindenkit mozgásba hoztak, a bátrabbak a parketten, a többiek a medence parton élvezték az igazi nyári parti hangulatot. A színes és változatos műsor összeállításban mindenki megtalálhatta a neki tetsző szórakozást.


A rendezvényen fellépő tánciskolák bemutatkozása után a lelkes közönség is próbára tehette frissen szerzett tánctudását. Kicsik és nagyok, fiatalok és idősek, mindenki egy ritmusra mozdult. A külön erre az alkalomra megépített parkettás tánctér most is próbára lett téve, de szerencsére jól állta a cipősarkak egész napos koptatását.

A tánctól és a tűző napsütéstől felhevült vendégek a hűs medencékben hűthették le magukat, megállás azonban ott sem volt. A Pool party-kon a medencében is felpörgött a hangulat. Aki pedig nem fért be a medencébe, az a parton mozgathatta meg magát a vizes animációk során.


A fesztivál hangulatát az oldalunkon indított Popsi Szépségverseny tette még forróbbá.


A helyszínen jelentkező lányok között a nap végén Takács Nóra, a fesztivál műsorvezetője és házigazdája segítségével kisorsoltunk egy 3 nap/2 éjszakás 2 fő részére szóló wellness hétvége a fürdővel szomszédos apartman és kempingben szállással, masszázzsal, fürdőbelépővel a szervező Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont felajánlásával, melyet Terjéki Anett nyert meg.

Az esti hangulatról a Ricardo Salsa Club és a Gríz Zenekar koncertje gondoskodott, a koncertek után pedig igazi latin disco szórakoztatta a közönséget. A mulatozás másnap hajnalig tartott. A legkitartóbb vendégek az utolsó dallamokat is kihasználták.

Az est búcsúmondataként ismét elhangzott a már ismert „jövőre veletek ugyanitt”. Bízunk benne, hogy így lesz! Aki pedig idén nem tudott kilátogatni a fesztiválra, az már most jegyezze fel magának, hogy jövőre biztosan ott lehessen, és velünk együtt osztozhasson az élményben!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció