Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Október 01. 05:00, hétfő | Kék hírek
Forrás: police.hu

Több mint egy évig bujkált egy díler, de elkapták

Több mint egy évig bujkált egy díler, de elkapták

A budapesti nyomozók a Pest megyei egyenruhások segítségével rátaláltak arra a férfira belvárosi rejtekhelyére a minap, akit kábítószer-kereskedelem miatt kerestek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztályának nyomozói még 2017. április 11-én Budapest VII. kerületében kábítószer-birtoklás miatt elfogtak egy nőt és egy férfit, akiktől jelentős mennyiségű drogot foglaltak le. A rendőrök a bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként azonosították V. Lászlót, akitől a nő és a férfi a kábítószereket vásárolta. A 41 éves budapesti férfi ellen 2017. június 6-án elfogatóparancsot adtak ki.

Több mint egy év elteltével a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály Célkörözési Csoportjánál információ merült fel arra vonatkozóan, hogy V. László egy belvárosi társasházban tartózkodik. A BRFK Felderítő Főosztály Kábítószer Bűnözés Elleni Osztályának nyomozói a Pest megyei kollégákkal együttműködve szeptember 27-én 18 órakor a belvárosi rejtekhelyén elfogták. A rendőrök a férfinél, valamint a lakásában 41 kábítószergyanús tablettát, 1,2 kilogramm marihuánát, 1 kilogramm amfetamint, 81,39 gramm kokaint és négy hamisított – saját fényképével, de más névvel ellátott – személyi okmányt találtak.

A nyomozók a férfit őrizetbe vették, kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:09, kedd | Kék hírek

Fókuszban a gyorshajtók

A gyorshajtás még mindig vezető baleseti ok. A ROADPOL akció ennek visszaszorítását célozza meg.

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.