Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2015. Szeptember 10. 09:00, csütörtök | Helyi

Több meglepetés is várta az iskolapadba visszaülő diákokat a Várkonyiban

Több meglepetés is várta az iskolapadba visszaülő diákokat a Várkonyiban

Szeptember elsejére több felújítás történt a ceglédi Várkonyi István Általános Iskolában.

Az előző tanévben az alsósok épületében a vizesblokkokat, a Rákóczi úti épületnek pedig a tetejét és az álmennyezetét újították meg, valamint elkészült az új kerékpártároló is a Szülői Munkaközösség segítségével. Az idei nyáron lezajlott munkálatokról Bögös István igazgató számolt be.

- Önkormányzati segítséggel valósulhatott meg a nyílászárók egy részének cseréje, emellett a Széchényi úti épületünk tornatermének javítása, festése zajlott. Az elektromos vezetékek is felújításra szorultak valamint egyéb karbantartási és festési munkálatokra is sor került. Ezek nagyon fontos lépések voltak az épület állagának megóvása érdekében. Önkormányzati keretből kialakításra került az új távolugrógödör, udvari labdafogó háló javítása, padok festése. Köszönet, hogy e jelentős anyagi ráfordítás megvalósulhatott.

Az intézményi karbantartási keret terhére a Széchenyi úti épületben kerítésjavítás, fogas és szekrényjavítások, csatornajavítás, a folyosók részbeni lambériázása megtörtént. A Rákóczi úti épületben tantermek festése és rovarirtás zajlott. Az Örkényi úti tagintézményben táblák készítése, tantermek, tanári szoba és a tornaterem festése javítása valósulhatott meg. Összesen több mint nyolc millió forint került befektetésre. Kiemelném, hogy intézményünk valamennyi alkalmazottja egész tanévben folyamatos erőfeszítéseket tesz, hogy a gyermekek tiszta, esztétikus és egészséges környezetben tölthessék el az iskolában az idejüket. Anyagi lehetőségeinkhez mérten az állagmegóvásra és fejlesztésekre nagy gondot fordítunk.

Horváth Melinda

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció