Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2012. Május 17. 14:22, csütörtök | Helyi
Forrás: infoCegléd

Több kerékpárlopás, kevesebb lakásbetörés

Több kerékpárlopás, kevesebb lakásbetörés

Az elmúlt hét a számadatokat tekintve stagnálást mutat a bűncselekmények tekintetében.

Két területet emelnék ki, az egyik a kerékpárlopások, amelyek száma még mindig magas. Az elmúlt héten több olyan eset is történt amikor nem közterületről, hanem zárt kerékpártárolóból történt az eltulajdonítás. Így ilyen esetekben is az a tanácsunk, hogy zárjuk le magát a kerékpárt is. A másik terület a lakás-betörések, ezek viszont jelentősen csökkentek a korábbi adatokhoz képest.

3 kiemelt bűncselekmény miatt kezdeményeztünk büntetőeljárást,:

Testi sértés történt Abonyban, amikor is az szórakozóhelyen keveredett vitába két személy, majd a komolyabb atrocitás elkerülése érdekében beavatkozó sértettet az egyik indulatos fél lökte félre, aki ittasságánál fogva a lökés következtében elesett és az egyik könyökét ficamította ki.

A második eset Cegléd, Ugyerben történt, amikor is az egyik kis kocsmában történt italozást követően a kocsma előtt támadott rá két ismeretlen személy a sértettre, őt ütlegelték, megrugdosták, minek következtében 8 napon túl gyógyuló arc illetve orrcsonttöréses sérüléseket szenvedett.

A harmadik eset Albertirsához köthető, ahol a Landler Jenő utcában a hajnali órákban a vonathoz tartó női sértettet egy 30 év körüli ismeretlen férfi minden előzetes szóváltás nélkül arcon ütötte, majd a földre kerülő sértett táskáját kezdte el cibálni annak megszerzése érdekében. A sértett próbálta megőrizni a táskáját, ám annak füle elszakadt, így az elkövető a táskával és a benne lévő személyes tárgyakkal együtt a helyszínről elmenekült.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció