Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2013. Május 13. 17:59, hétfő | Bulvár
Forrás: infoCegléd

Tízmilliárdnál tart a Vaterás légytetem

Tízmilliárdnál tart a Vaterás légytetem

Csillagászati ár egy döglött légyért

Ma már nem sok olyan dolog van, amihez az internet segítségével ne tudnánk hozzájutni. Az internetes vásárlás rutinszerűvé vált, de azért még találkozhatunk meglepetésekkel.

Lakásban talált döglött legyet árul egy ratosz nevű felhasználó a legismertebb hazai aukciós portálon. Az állati tetemnek óriási a sikere.

Eladó a képen látható sérült légytest! Nemrégen bukkant elő valamely zeg-zugból a lakásban. Sajnos viseltes állapotban van, teljesen ki van száradva, több lába is hiányzik. Megitélésem szerint tavalyi létforma lehetett, és a nemét sem tudom megállapítani, e-mailt ba éedeklödni!!!" – ezzel a szöveggel jelent meg egy hirdetés a Vaterán május elején.

Az élettelen légytetem – az adatlap szerint - „használt", a neme azonosíthatatlan és több lába hiányzik, viszont a nyertes licitáló személyesen is megnézheti, illetve átveheti a Borsod megyei Ónodon.

A kikiáltási ár 100 forintról indult, a lelkes licitálok azonban hip-hop az egekbe tornázták az eladási árat, ami jelenleg a csillagászati 9 999 900 000 forintnál tart. A nem mindennapi hirdetést eddig 67 456-en látták, és közel 1 100 megfigyelő van rajta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.