Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. December 15. 11:28, csütörtök | Helyi
Forrás: infoCegléd

Tiszta lappal!

Tiszta lappal!

Gyermekrajz pályázat nem várt fordulatokkal.

Tegnap indítottuk el oldalunkon a „téli örömök” című gyermekrajz pályázatot. A verseny iránt elég nagy az érdeklődés, hiszen a pályázaton több mint 70 gyermek munkáját lehet megcsodálni és szavazatokkal értékelni.

A verseny sajnos már az első nap végére nem várt fordulatokat hozott. Ahogy azt már tegnapi cikkünkben is írtuk, a verseny tisztaságát folyamatosan figyeljük és ellenőrizzük. A rendszer a beérkezett szavazatok IP címe, a szavazók e-mail címe, a regisztrációk és a szavazás időpontja és a közte eltelt idő alapján következtet az esetleges manipulációkra. Szélsőséges esetekben előfordulhat, hogy a versenyzőt a rendszer letiltja, ebben az esetben pedig - bár rajzát természetesen visszatöltjük az oldalra - az addig összegyűlt szavazatait elveszti.

Több olyan gyanús esettel is találkoztunk, amikor viszonylag rövid idő alatt (néhány perc) kimagaslóan sok szavazat érkezett egy IP címről.
Sajnos a rendszerünk még nem tökéletes és nem is lehet teljesen kizárni a manipulációkat, viszont erre különösen odafigyelünk. Nem szeretnénk a gyerekek kedvét azzal elvenni a versenytől, hogy szemet hunyunk a visszaélések felett.

Éppen ezért a verseny szabályzatát az alábbi feltétellel egészítjük ki. A szavazás és a verseny tisztaságának megőrzése érdekében a továbbiakban 1 IP címről óránként csak 1 szavazatot fogadunk el.

A hasonló esetek elkerülése érdekében a továbbiakban is kérünk mindenkit a szabályok betartására!

Szeretnénk ha a verseny nem a manipulációk, hanem a gyermekek rajzai körül forogna.

A versennyel kapcsolatos bármilyen kérdéssel, vagy kéréssel a továbbiakban is nyugodtan forduljanak szerkesztőségünkhöz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció