Városlista
2022. január 28, péntek - Károly,

Hírek

2012. Február 29. 14:19, szerda | Sport
Forrás: Nemzeti Sport Online

Tenisz: Arn Gréta nem bírt Gallovits-Hall Edinával Acapulcóban

Tenisz: Arn Gréta nem bírt Gallovits-Hall Edinával Acapulcóban

A múlt heti monterreyi tornán elődöntőig jutó Arn Gréta az acapulcói verseny első fordulójában a romániai Gallovits-Hall Edinával csapott össze, és két játszmában elveszítette a mérkőzést.

Az első szettet a román színekben versenyző, temesvári születésű játékos nyerte meg, akinek a meccs ezen szakaszában hat bréklabdája volt, amiből kettőt használt ki, először 2:2-nél. Ezt követően Arn egyszer még visszabrékelt, de végül 7:5-re elbukta a játszmát.

A második játszma is hasonlóképpen alakult: Gallovits-Hall Edinának három bréklabda is elég volt ahhoz, hogy kétszer is elvegye Arn adogatójátékát, míg a magyar játékos csak egyszer tudta brékelni ellenfelét, így a második szettet is 7:5-re elveszítette, ezzel pedig búcsúzott a viadaltól.

Akárcsak Babos Tímea magyar idő szerint tegnap késő este, aki a cseh Eva Birnerovával az oldalán két szettben, 6:3, 6:1-es vereséget szenvedett a torna párosversenyének első fordulójában a román Irina-Camelia Begu és a francia Alize Cornet alkotta duótól.

Egyesben Czink Melinda már tegnap biztosította a helyét a 2. fordulóban, ellenfele a Gisela Dulko visszalépése nyomán induló spanyol Estrella Cabeza-Candela lesz, aki honfitársát, Lourdes Domínguez-Linót búcsúztatta az első fordulóban. Párosban pedig Marosi Katalin maradt állva a magyarok közül. Mindkét játékos magyar idő szerint ma este lép pályára.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 21. 18:12, péntek | Sport

Szoboszlai a hétvégén visszatérhet

A hétvégén várhatóan visszatérhet kisebb sérülése után Szoboszlai Dominik, a RB Leipzig labdarúgója.

2022. Január 16. 17:06, vasárnap | Sport

Szoboszlai megsérült, több hetet is kihagyhat

Sajtóértesülések szerint akár egy hónap kihagyás is várhat Szoboszlai Dominikra, az RB Leipzig magyar válogatott futballistájára.

2022. Január 11. 15:15, kedd | Sport

Nagyszerű győzelem!

A Ritmus Ase az A-Híd Szilveszter Rallye-ra visszatért a 2019-ben közös bajnoki címet szerzett Vincze Ferkóhoz és a győztes recept ismét működött,

2022. Január 11. 13:02, kedd | Sport

Győztes visszatérés a Szilveszter Rallyn

Győzelemmel tért vissza mind a ralipályákra, mind a Korda Racing kötelékébe Vincze Ferenc, aki mellett az Európa bajnok úszó, Verrasztó Dávid is a csapat színeit képviselte az évbúcsúztató az A-Híd Szilveszter Rallyn.