Városlista
2020. október 27, kedd - Szabina

Hírek

2012. Január 11. 13:01, szerda | Belföld
Forrás: STOP/Compress

Technobál - belépés csak frakkban - VIDEÓ

Technobál - belépés csak frakkban - VIDEÓ

Hagyományt és modernitást ötvöz a harmadik alkalommal megrendezendő bécsi technobál, amely két bálteremmel és az osztrák főváros legjobb húsz DJ-jével várja a különleges élményre vágyókat.

Harmadik alkalommal rendezik meg 2012. január 14-én a hagyományos bécsi báli szezon talán egyik legbizarrabb táncos estjét, a Bécsi Techno Bált (Wiener Techno Ball). A rendezvény ötvözi a hagyományt és a modernitást: a klasszikusan modern stílusban berendezett bálteremben tradicionális báli ruhákba bújó férfiak és nők táncolnak elektronikus zenére.

A rendhagyó táncest kiatalálóinak az volt a célja, hogy a kor igényeihez igazodó bált hívjanak életre a világ egyik leghíresebb báli helyszínén, Bécsben.

A harmadik alkalommal megrendezendő technobálon külön erre az alkalomra készült speciális dekoráció, két bálterem és Bécs legjobb húsz house- és techno-DJ-je várja a bulizni vágyókat a Club Pratersauna-ban. Belépni csak báli- vagy koktélruhában, öltönyben, frakkban, egyenruhában, népviseletben, dirndliben vagy fantáziakosztümben lehet, a Stílussarokban pedig maga Christian Sturmayr hajstylist gondoskodik a vendégek megfelelő frizurájáról.

A technobál idei újdonsága, hogy a művészet is helyet kap a bálteremben: minden órában Stefan Künzler "Digitális Ballet Show"-ja látható. A falra vetített videóhoz természetesen klasszikus bécsi keringő az aláfestő zene. A PS Artspaceben pedig a sikeres nemzetközi művész, Valentin Ruhry installációit csodálhatja meg a táncban megfáradt közönség.

Aki bírja reggelig, azt vasárnap délig tartó afterpartyra várják a szervezők.

További info: http://www.technoball.at

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 27. 12:07, kedd | Belföld

Egy hónapra leáll a termelés télen a kecskeméti Mercedes-gyárban

A szokásos téli termelési szünetet várhatóan december 18 és 2021. január 17-e között tartja a kecskeméti Mercedes-gyár és előre tervezetten októberben is szünetel néhány napra a gyártás

2020. Október 27. 09:03, kedd | Belföld

Megölte anyját és nevelőapját egy férfi Budapesten

Megölte anyját és nevelőapját egy férfi Budapesten hétfőn - közölte a rendőrség a honlapján.

2020. Október 27. 08:00, kedd | Belföld

Hatan haltak meg a hosszú hétvégén szén-monoxid-mérgezésben és lakástűzben

A tüzelőberendezések ellenőrzésére figyelmeztet hétfőn az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF), azt követően, hogy országszerte hatan haltak meg a hosszú hétvégén szén-monoxid-mérgezésben és lakástűzben.

2020. Október 27. 07:00, kedd | Belföld

Négy városban emelkedik a koronavírus szennyvízben mért koncentrációja

Négy vidéki városban emelkedik a koronavírus szennyvízben mért koncentrációja - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) hétfőn a koronavirus.gov.hu oldalon hétfőn.