Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. Április 26. 12:04, kedd | Helyi sport
Forrás: Cegléd Handball

Távozik a Mester

Távozik a Mester

A Ceglédi KK SE a mai nappal hivatalosan bejelenti, hogy Kökény István és Dengi Zoltán távozik a csapat vezetőedzői, illetve pályaedzői posztjáról.

A döntést Borsos Gergő szakosztályvezető indokolta:

„Nem egy hirtelen jött ötlet, hanem hosszú folyamat eredménye Kökény István mester távozása. Régóta érlelődött bennünk a váltás szükségessége, de számunkra ez cseppet sem volt könnyű döntés, viszont úgy gondoltunk nem várhatunk tovább, mivel már a csapat jövő évi NBI-es tagsága forog veszélyben. Úgy látjuk fokozatosan esett szét a gárda, fejben, mentálisan, fizikálisan és taktikailag is vannak komoly problémáink, ezt már többször óvatosan jeleztük a vezetőedzőnek, hogy szerintünk nem jó irányban haladnak a dolgok. Sok jó, illetve klasszis játékos játszik nálunk, akiket tudni kellett volna kezelni, viszont érzésünk szerint ehhez már Kökény mesternek elfogytak a „muníciói”, többek közt ezért is szántuk el magunkat a hirtelen váltásra. Bízunk benne, hogy a két tehetséges fiatal tréner az utolsó hónapra új lendületet hoz a csapat életébe és kellőképpen fel tudja tüzelni az olykor motivációs problémákkal küzdő játékosokat is.

Holnaptól a Varga Péter – Jakab László kettős veszi át a csapat irányítását Nagy Károly mesteredző szakmai vezetésével, akivel klubunk a következő idénytől kezdődően 2+2 éves kontraktust kötött! Reméljük, az új szakmai vezetés ki tudja küzdeni az NBI-es tagságot, amihez sok sikert és jó munkát kíván a CKK SE vezetősége!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem