Városlista
2020. június 1, hétfő - Tünde

Hírek

2019. Október 04. 13:20, péntek | PR

Takaró, vendégmatrac, fényfüggöny, mágneses falitábla - Tchibo webáruház

Takaró, vendégmatrac, fényfüggöny, mágneses falitábla - Tchibo webáruház

A Tchibo webáruháznak hetente eltérő kínálata van, az e heti kínálatból szemezgetünk most.

Nem csak a mintája és a színe, hanem az anyaga is oldalanként eltérő a kétoldalas takarónak, amely nemcsak az ágyban, hanem például a kanapén is bársonyosan puha kísérőként szolgálhat. Egyik oldala szürke, a másik pedig krémszínű, XXL-es méretének (150x200 cm) köszönhetően pedig akár osztozhatunk is rajta, így többen is élvezhetjük a kellemes puhaságot.

Sokszor hasznos lehet egy praktikus, dupla vendégmatrac is, amely kiváló minőségű, hosszú élettartamú habszivacsból készült. Használaton kívül, összehajtva praktikus ülőkeként funkcionálhat, amelynek oldalsó zsebeiben vékonyabb könyveket vagy újságokat, esetleg a szemüvegünket is elhelyezhetjük. A külső huzat alsó oldala vlies anyagból készült, ami nem kényes a szennyeződésre, de szükség esetén a huzat teljes egészében mosógépben is tisztítható.

A heti ajánlatban számos olyan kiegészítőt is találunk, amelyekkel még meghittebbé tehetjük az otthoni pillanatokat. A LED-es fényfüggöny és a két méretben kapható LED-es fémcsillag külön-külön is csodálatos választás, együtt azonban igazán különlegessé varázsolhatják a hangulatot. A függöny nyolc egyforma hosszú során elegáns, üveghatású műanyag gömbök függnek, a teljes szerkezetet pedig akasztóval és tapadókorongokkal rögzíthetjük. A csillagok közül a nagyobb esetén 80, a kisebbnél pedig 40 LED ad kellemes melegfehér fényt. A csillagok felakaszthatók, de akár a falhoz is támaszthatók. Mind a csillag, mind a függöny esetén 5 méteres a bekötőkábel – vagyis bárhol elhelyezhetjük őket, nem kell a konnektor közvetlen közelében keresni számukra megfelelő helyet. Mindemellett időzítőfunkciót is tartalmaznak – vagyis 6 óra elteltével automatikusan kikapcsolnak.

Egészen természetes hatást, és így – a melegfehér fény mellett – különösen békés hangulatot áraszt az XXL LED-es valódi viaszgyertya és a 2 LED-es valódi viaszgyertya szettben, amelyek krémszínű-fehér paraffin anyagukkal valóban egészen eredetinek látszanak, de nem csöpögnek, és tüzet sem okoznak. Ráadásul időzítőfunkciójuknak köszönhetően hat óra elteltével automatikusan kikapcsolnak, majd 18 óra után újra szolgálatba állnak, hogy mozgó, lobogó hatást imitáló LED-es lángjuk beragyogja a környezetet.

Mutatós megoldás a rend fenntartásához bármely helyiségben a mágneses falitábla, amely fehér színben kapható a heti ajánlatban. Bőrhatású akasztófülével és matt felületével önmagában is mutatós, a hozzá tartozó natúr faszínű mágnesekkel pedig a fotóktól kezdve a recepteken át a befizetendő számlákig bármit rögzíthetünk rá – így a kellemes emlékek mindig szem előtt lesznek, de az elintéznivalókra is emlékeztet majd!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 18. 09:36, hétfő | PR

Templomot épített a Jánosik Kft.

Görögkatolikus templomot épített Mezőkövesden a Jánosik és Társai Kft. A zöldmezős beruházást, az alapoktól kezdve kulcsrakész állapotig a cég végezte.

2020. Május 08. 16:30, péntek | PR

Törölközőtartók tudománya

Nem is gondolnánk, pedig törölköző és törölköző között hatalmas különbség van. Eltérő anyagok, méretek – azonban az sem mindegy, hol és hogyan tároljuk őket a fürdőszobában!

2020. Április 24. 10:19, péntek | PR

Üdvözöljük az Eualkatresz.hu-nál!

Mindig is érdekelte Önt, hogy hogyan lehetne megoldani az autóalkatrészek, pótalkatrészek saját kezűleg történő cseréjét?

2020. Április 07. 14:27, kedd | PR

Mutasd az irodád, megmondom ki vagy - Irodabérlés Budapesten

Vállalkozásunknak bizonyára egy olyan „központot” szeretnék kialakítani, mely minden igényünket kielégíti. Egy modern, dizájnos, jól pozícionált iroda a cégről is sok mindent elárul már előzetesen is.