Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Október 03. 15:54, kedd | Helyi
Forrás: Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Tájékoztatás: Cegléd, Budai út felújítása

Tájékoztatás: Cegléd, Budai út felújítása

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatása a Budai út felújítása kapcsán.

A 46125. j út (Cegléd, Budai út) állapotával, ill. várható felújításával kapcsolatban Társaságunkhoz érkezett megkeresésekre az alábbi tájékoztatást adjuk.

A 46125 j. út érintett szakaszát a Fürdő úttól Cegléd város településhatáráig (4+300-7+380 km sz. között) 3080 m hosszon tervezzük felújítani.
Az érintett projekt rendkívül összetett, minden fázisa alapos, körültekintő és összehangolt munkavégzést kíván meg a Magyar Közút Nonprofit Zrt. részéről, illetve a projektben résztvevő többi szervezettől, partnerektől is. Azonban Társaságunknak korlátozottak a lehetőségei, hogy a program lebonyolításnak időszükségletét befolyásolja. A felújítás ügymenetének időtartamát a szigorú eljárásrend és az ütemek sorrendisége határozza meg.
A fent hivatkozott útszakasz felújítására a kiviteli terv elkészítése folyamatban van, a jelenlegi fázisában hamarosan az érintett önkormányzattal is felvesszük a kapcsolatot, hogy a helyismeretre támaszkodva a helyi igények figyelembevételre kerüljenek.
Az elkészített jóváhagyott terv alapján, a forrás biztosítást követően kerülhet sor a kivitelező kiválasztására, majd az építési munkák megkezdésére, megvalósítására. A már megfelelően előkészített közbeszerzési folyamattal és a gyorsított szerződéskötési eljárással számolva a kivitelező kiválasztása 2017. év végén megtörténhet, azonban a közelgő téli időjárásra való tekintettel a kivitelezés várhatóan csak a téli üzemeltetési időszakot követően tud elindulni.
Társaságunk bízik abban, hogy ígéretének megfelelően a felújítás eredményeként egy olyan útszakaszt tud a közeljövőben átadni, mely a helyi közösséget és az erre közlekedőket méltóképpen szolgálja a következő időszakban.

Címkék: útépítés, cegléd

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció