Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2011. Július 16. 10:33, szombat | Helyi önkormányzati
Forrás: infoCegléd

Átadták az új központot

Átadták az új központot

Pénteken felavatták és átadták a családsegítő és gyermekjóléti központ felújított épületét.

Az új épület megújuló energiaforrásokat használ, ami nagyban hozzájárul majd az intézmény gazdaságosabb működéséhez. Ezen kívül az intézmény Újszilvási épületét teljes egészében akadálymenetesítették és úgy alakították ki a helyiségeket, hogy az könnyedén és kényelmesen használható legyen a mozgáskorlátozottak számára is.
 

A beruházást pályázati pénzből fedezték. A megnyert uniós támogatás összege: 122,5 millió forint, amit 15 millió forintos önrésszel kellett kiegészíteni. Az ünnepélyes átadáson Földi László polgármester és Fülöp Attila, a szakállamtitkár kabinetvezetője is részt vett.


Fotó: Kisfaludi István

Címkék: felavatás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás