Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Március 21. 16:26, hétfő | Helyi

Szerszámokkal dobálták meg az ünnepeltet

Szerszámokkal dobálták meg az ünnepeltet

A ceglédi rendőrök három férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

A Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytat garázdaság bűntett, valamint súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt L. Zsolt 21 éves, L. Ferenc 19 évesceglédi lakosok és 17 éves társuk ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak 2016. március 19-én 21 óra körüli időben megjelentek a sértett ceglédi ingatlanjánál, hogy felköszöntsék. Éjfél előtt nem sokkal a férfi felszólította őket, hogy menjenek haza, mert a háznál lévő gyerekek már alszanak.

Ekkor a három férfi elindult ugyan, de kis idő múlva visszafordultak és a kapu előtt hangoskodni kezdtek, szidalmazták a sértettet. Ezt követően a gyanúsítottak a szomszéd és a sértett kerítését is elkezdték rongálni, majd a leszaggatott darabokat bedobálták az udvarra, illetve a szomszéd udvaráról különböző szerszámokat vettek magukhoz és azokat is átdobálták a kerítésen. A szerszámok közül egy ásónyél eltalálta a sértett bal alkarját, mely ennek következtében eltört.

A bedobált tárgyak több helyen eltaláltak egy, a házban tartózkodó másik férfit is, aki ennek következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján - könnyű sérüléseket szenvedett.

A ceglédi rendőrök a három férfit rövid időn belül elfogták, előállították és a nyomozók mindhármójukat gyanúsítottként hallgatták ki. Ellenük a további eljárást – szabadlábon hagyásuk mellett – a Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció