Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Augusztus 21. 07:26, szerda | Belföld
Forrás: technika.us

Szeptemberben jön a 128GB-os iPhone?

Szeptemberben jön a 128GB-os iPhone?

A legfrissebb hírek szerint a szeptember 10-én bemutatkozó új iPhone 5S modell nem kevesebb, mint 128GB-os belső memóriával fog rendelkezni.

A GSMarena.com új részleteket szivárogtatott ki a hamarosan bemutatkozó iPhone 5S okostelefonról. A weboldal a KGI elemzői csoport egyik vezető munkatársára hivatkozva állítja, hogy az Apple újdonsága 128GB belső memóriát fog kapni, így ez lesz a második olyan szerkezete a cégnek az iPad 4 után, amely ekkora kapacitással bír. További érdekesség, hogy az iPhone 5 várhatóan 1GB LPDDR3 RAM-ot és új A7-es chip-et ka. Utóbbihoz tartozik, hogy az ARMv8 architektúrán alapuló chip 20 százalékkal gazdaságosabb üzemeltetést tesz lehetővé, mint az előző A6-os. A kamera terén is fejlődés lesz megfigyelhető: F/2.0 objektívvel és duál LED vakuval szerelik fel, vagyis gyenge fényviszonyok között is kiváló minőségű képeket lehet majd készíteni.

Korábban azt is hírbe hozták, hogy az iPhone 5-ből a klasszikus fekete és fehér mellett arany színű is forgalomba kerül majd. Ha igaznak bizonyulnak a feltételezések, akkor a szeptember 10-én bemutatkozó 128GB-os újdonságot az amerikai mobilszolgáltatók - hűségnyilatkozat megkötése mellett - 499 dolláros (115 ezer forintos) áron fogják kínálni.

Címkék: iphone, iPhone 5S

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő