Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Augusztus 26. 14:42, vasárnap | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

Szép mentés a Vasas ellen

Szép mentés a Vasas ellen

Restart-Ceglédi VSE - Vasas 1-1 (0-1)

Mindkét csapat okult békéscsabai mérkőzésünkből. A vendégek nem igazán mertek kinyílni, nehogy gyorsan előnyt szerezzünk, mint ezt az első fordulóban tettük, a ceglédi csapat pedig óvatosabban kezdett, nehogy fellazuljon a védelem.
A 20. perc magasságában Robson kapott egy csúnya rúgást még a mi térfelünkön, ami után percekeig kellett ápolni (végül nem is tudta folytatni, cserélni kellett). A vendégek pedig gyakorlatilag első lehetőségükből gólt szerezve ki is használták átmeneti emberelőnyüket.


A Vasas a folytatásban védekezett és kontrákra rendezkedett be, csapatunk pedig próbálta feltörni a védőfalat. Több ígéretes helyzet után a hajrá elején égbekiáltó játékbvezetői hiba mentette meg a góltól a vendégeket. Egy középre ívelt labdát a tömegben az ötös magasságban felugró játékosok közül a vendégek védője ököllel ütötte ki támadónk feje fölött. Ezt három fő kivételével gyakorlatilag mindenki tisztán látta a helyszínen, de mivel a játékvezető és asszisztense nem látott szabálytalanságot egy emberként sóhajthatott fel a vendégszektor.

A mérkőzés végén az egyenlítő gól örömét újabb játékvezetői baki árnyékolta be. A mérkőzés játékvezetője ugyanis jelezte a 86. percben, hogy 4 percet fog majd hosszabbítani. Ezek után, mikor az óra 89-ről 90-re váltott Balog Marcell fejesével egyenlítettünk, és csapatunk a labdával futott a kezdőkörhöz, hiszen nyerni akartuk a mérkőzést. Gólöröm helyett mindenki rohant a középkezdéshez, hogy a 4 perces ráadásban esetleg újabb gólt szerezve megfordítsuk a mérkőzést, de a játékvezető érthetetlen módon, szinte rögtön a középkezdés után lefújta a mérkőzést. Vagy az órája romlott el, vagy meggondolta magát a hosszabbítást illetően, mindenesetre így maradt az 1-1-es végeredmény.


CVSE: Miski – Robson (Markó, 27.), Miklósvári, Balogh P. (Brdaric, a szünetben), Vincze Z. – Kenderes (Kormos, 68.), Nagy L., Koncz Zs., Juhász D. – Balog M., Medgyesi

Vasas: Halasi – Görgényi, Mehmedagic, Kárpáti, Füredi – Venczel – Polényi (Reidan, 84.), Kovács D. (Merczel, 57.), Ferkó Á., Katona M. – Balogh B. (Szilágyi P., 68.)

Gólszerző: Polényi (0–1) a 23, Balogh M. (1–1) a 90. percben

Edzői nyilatkozatok

Ványi Zsolt: "Az első félidőben sérülés miatt két játékosomat is le kellett cserélni, így felborult az előre eltervezett taktikánk. Szünet után sokat tettünk a győzelemért, több helyzetet ki is dolgoztunk, melyekből viszont csak egyet sikerült értékesíteni. A játékvezető jogos tizenegyestől fosztott meg bennünket."

Quim Machado: "Játékosaim jól küzdöttek, de a második félidőben a kelleténél kevesebbet birtokoltuk a labdát, előnyünket nem is tudtuk növelni, így csaknem törvényszerű volt a hazaiak egyenlítése."

fotó: Kisfaludi István

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem