Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2012. November 28. 11:38, szerda | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

Szellő Imrét visszavárta a Dolce & Gabbana

Szellő Imrét visszavárta a Dolce & Gabbana

Új szezont kezdett a World Series of Boxing

Szellő Imrét az idei szezonra is visszahívta az olasz Dolce & Gabbana csapata, melynek idén a ceglédi sportoló az egyetlen magyar tagja. A neves divatmárka által támogatott csapat első, németekkel vívott mérkőzését már meg is nyerte. A tavalyi világbajnoki cím megszerzését követően nagy a nyomás a csapaton, de mindet megtesznek a siker érdekében.

Imre első meccsét november 23-án Angliában vívta az ír Joe Warddal, akivel már nem első alkalommal találkozott. Az elmondása szerint kellemetlen ellenfélnek számító Warddal az amerikai Eb-n a döntőbe jutásért küzdöttek meg egymással, ahol a magyar bokszoló maradt alul. Az Ankarában elvesztett mérkőzésért sajnos most sem sikerült elégtételt venni, pontozóbírók ugyanis 50:45 arányban az ír Európa bajnoknak ítélték a mérkőzést.

Imre a mérkőzést követően így nyilatkozott:

"Nem igazán tudtam azt megvalósítani a ringben amit elképzeltem. Volt egy elképzelésem, amit végbe akartam vinni és össze is jöttek belőle dolgok, de nem vagyok elégedett. A fordított alapállású ellenfelek nem az “ideáljaim”. Akinek ennyire hátul van a testsúlya nehezen megüthető és kellemetlen is vele boxolni. Nem állt meg a világ, dolgozunk tovább és a következő mérkőzésre koncentrálok."

A ceglédi bokszoló következő mérkőzésére december 8-án kerül sor, amikor ukrán ellenfelével száll majd ringbe. Imre a hétvégén ért haza, jelenleg pedig családi körben igyekszik feltöltődni következő mérkőzéséig.

fotó: Szellő Imre hivatalos szurkolói oldala

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem