Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2015. Október 20. 11:00, kedd | Helyi sport
Forrás: Monokli

Szellő Imre idő előtt betalált

Szellő Imre idő előtt betalált

Szellő Imre a várakozásoknak megfelelően látványos ütésváltásokkal tarkított meccsen nyert.

A szombati Felix Promotion gála főmérkőzésén Szellő Imre (9 győzelem – 0 vereség) látványos küzdelemben, idő előtt diadalmaskodott az argentin Alejandro Valori (17 győzelem – 9 vereség) ellen.

A remek iramú, akciódús mérkőzésen Valori igyekezett nyomás alatt tartani Szellőt, ám a magyar klasszis szépen fogadta, többet talált, minőségibb ütésekkel operált a dél-amerikai ellen. Valori próbálkozásainak többsége ugyan a fedezéken csattant, de a balhorgainak egy része utat talált Szellő fejéhez.

Úgy látszott, hogy Valori a 4. menetben sikeresebb lehet a magyar versenyzőnél, ám Szellő a felvonás közepén egy szép jobbossal padlóztatta. Innentől végérvényesen Szellő felé billent a mérleg nyelve, mert bár ellenfele próbálkozott, csak idő kérdése volt, hogy végleg megtörje a lendületét. Ez a pillanat az 5. menet legvégén jött el, amikor Szellő egy balfelütés-jobbhorog kombinációval ismét leküldte Valorit – ekkor az argentin ringsarka bedobta a törülközőt!

Arra készültem, hogy mind a tíz menetet végig kell melózni. Természetesen örülök, hogy sikerült úgy eltalálni, amivel idő előtt befejeződött a mérkőzés” - jelentette ki a küzdelmet követően Szellő Imre. „Most nincs bennem hiányérzet, nem úgy, mint Szentesen volt. Mindezt annak ellenére mondom, hogy nem volt sétagalopp a mérkőzés, hisz több alkalommal ő is rendesen eltalált. Valori keményebb volt, mint arra számítottam. Nem hittem volna, hogy ennyit kibír a feje.

Címkék: szellő imre

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem