Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. December 09. 15:11, péntek | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

Szellő Imre az év ökölvívója

Szellő Imre az év ökölvívója

Szellő Imrének az egyik szeme sír, a másik nevet megtisztelő kinevezése és a nem olyan régen szerzett sérülése miatt.

Szerdán hozták nyilvánosságra, hogy a hazai szakszövetség döntése szerint a fiatal ceglédi sportoló, Szellő Imre lett idén az év ökölvívója. Az ankarai Eb félnehézsúlyú bronzérmese a napokban a szombathelyi országos bajnokságon vesz részt, de nem bokszolóként, hanem ring segédként, mivel a jobb kezét két hete meg kellett műteni. A bütyök fájt, mint Erdei Zsoltnak.

Imrének nagy szívfájdalma, hogy az idei versenyen sérülése miatt nem indulhat. "Nekem nagyon fontos az országos bajnokság, tavaly direkt ezért jöttem haza Amerikából. Most pedig valaki úgy fog felülni a trónra, hogy nem győz le engem, ez nagyon rossz érzés. Azért megpróbálok segíteni kecskeméti klubtársaimnak, az edzőm mellett ott vagyok a ring sarokban."- mondta a sportoló az mno-nak tett nyilatkozatában.

Szellő Imre a WSB milánói csapatának tagjaként egy mérkőzés előtti edzésen szerezte sérülését. Az első vizsgálatok nem utaltak nagy bajra, itthon azonban "az ultrahang megállapította, hogy az ízületi toktól kezdve minden szétment, összekuszálódott a kezemben". Öklét azóta meg is műtötték, a rehabilitáció előreláthatólag januárban kezdődhet el. A februári Bocskai-emlékversenyen már szeretne indulni a fiatal sportoló, aki addig is a lehetőségekhez mérten próbálja edzésben tartani magát, hiszen a milánói csapat is várja vissza. Olvasható a sportoló weboldalán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem