Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. December 19. 14:28, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Szégyelli Veronikát az édesanyja

Szégyelli Veronikát az édesanyja

Veronika családja eddig tabutéma volt a villában, de ennek okát sem említette eddig a villalakó. Fecó úgy érezte, ez jó támadási felület.

Veronika eddig szinte sosem beszélt családjáról, édesanyját alig, testvérét pedig szinte egyetlen alkalommal sem említette még. A villalakó soha nem is mondta el az okát, ezt használta most ki Fecó, aki nem kímélte a párbajra készülő lányt. Csaba mellett szóló beszédében arra kérte a többieket, hogy ne szavazzanak olyasvalakire, aki mellett még a saját anyja sem áll ki. Veronika erre sírógörcsöt kapott, de állítása szerint anyukája csak az újságírók elől bujkál, nem előle.

A Blikk szerint az egyetemi tanárként dolgozó édesanyjának a legfőbb indoka az lehet a bujkálásra, hogy lánya még érettségit sem szerzett, miközben testvére is a felsőoktatásban tanul. Nem beszélve arról, hogy Veronika Alekosz mellett, sőt a villában Cristofel mellett is mutatkozott már ágyban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.