Városlista
2021. április 15, csütörtök - Tas, Anasztázia

Hírek

2020. Április 28. 17:59, kedd | Bulvár
Forrás: infovárosok

Szebeni István még Détári Lajos tanítványa is volt - VIDEÓVAL

Szebeni István még Détári Lajos tanítványa is volt - VIDEÓVAL

Szebeni István a legsportosabb műsorvezetők egyike.

A TV2 Tények című műsorának egyik arca az ANDONIK Sport vendégeként Nagy Anettnak, az ANDONIK Reklámügynökség egyik vezetőjének, valamint Abaházi Csaba zenész-műsorvezetőnek elmondta, hogy az egész életét végig kísérte a sport és a mozgás.

„Nagyon sokat fociztam gyerekként, aztán negyedikesként elkezdtem kosarazni – mesélte Szebeni István. – Balkezes és ballábas vagyok, azt hittem ebből előnyt tudok kovácsolni, de nem sikerült. Az NB I kapujáig eljutottam Debrecenben, de be kellett látni, hogy nem tudok átlépni a küszöbön. Nem siránkozom ezen. Ugyanakkor megyei I-es futballista voltam Felsőpakonyban, ahol Détári Lajos volt az edzőm és nyolc gólt is szereztem.”

Szebeni István a nagy sikerek idején válogathatott az ajánlatok között, ahogy mondta akad olasz és török megkeresése is: „Az Olaszliszka és a Törökbálint érdeklődött.”

A karrier végén aztán tagja lett az ANDONIK Médiaválogatottnak, amelynek tagjaként benne lehetett világrekordok felállításában is. Ugyanakkor a vitrin sem üres.

„Vannak különböző poharak, tányérok és könyvek a vitrinben. Komolyra fordítva a szót, még iskolás koromban kaptam néhány díjat, jó dolog, meg is van mind.”
A mostani kijárási korlátozások között otthon sportol Szebeni István, aki elmondása szerint rájött arra, hogy ellenfél nélkül kiválóan mozog. Persze nemcsak űzi, hanem nézi is a sportot a műsorvezető.

„Nagy Real Madrid szurkoló vagyok, de nem elsősorban a foci az, amit nézek, hanem a tenisz. Minden nagy tornát figyelek, sőt láthattam élőben is játszani Roger Federert és Rafael Nadalt is. A téli sportok nem jönnek be, azokat nem próbálnám ki, amit kedvelek, azt már csináltam is.”

Szebeni István bevallotta, hogy azokhoz a sportokhoz, amelyekben fontos az egyensúlyérzék, az neki nem megy. Szerencséjére Nagy Anett focis kihívással készült: dekázni kellett. Némi alkudozás után a három lett a szerencseszám és egy gólt kellett rúgni az odakészített szék lábai közé. A műsorvezetőnek sikerült, de a sokszoros válogatott Nagy Anettnek egy kicsit jobban.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 14. 08:44, szerda | Bulvár

Tevéknek szánt közlekedési lámpát helyeztek üzembe Kínában

A világ első, tevéknek szánt közlekedési lámpáját helyezték üzembe a hétvégén Kína északi részén.

2021. Április 13. 18:39, kedd | Bulvár

Könyv jelent meg Diego Maradona életéről

Az isteni Diego Maradona címmel jelent meg életrajzi könyv a 2020. november 25-én, 60 évesen elhunyt világklasszis argentin labdarúgóról.

2021. Április 07. 17:07, szerda | Bulvár

Sylvester Stallone nem játszik a Creed III. című filmben

Sylvester Stallone nem játszik a Creed III. című filmben, amelynek jövő novemberre tűzték ki a premierjét - értesült a The Hollywood Reporter.

2021. Április 04. 18:03, vasárnap | Bulvár

Jövő héten indul a Mount Everest meghódítására Varga Csaba

Csütörtökön indul Nepálba a Mount Everest \"tiszta\", vagyis pótlólagos oxigén nélküli megmászására Varga Csaba erdélyi magyar hegymászó.