Városlista
2020. szeptember 27, vasárnap - Adalbert

Hírek

2015. Március 24. 17:55, kedd | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

Szebeni István: „Igen, édesapa leszek!”

Szebeni István: „Igen, édesapa leszek!”

Néhány éve az Aktív műsorvezetőjeként lányok százai rajongtak érte. Szebeni István ma már hűséges férj és első gyermeke születését váró izgatott kispapa.

Feleségével, Anitával 2012-ben tartották nem mindennapi esküvőjüket Kaliforniában, ahol egy magyar, református püspök adta össze őket.

Szebeni István: „Igen, édesapa leszek!”

„Sosem vágytunk nagy esküvőre, sokkal inkább egy szinte ad hoc jellegű szertartásra. –meséli István – mivel imádunk utazgatni, úgy döntöttünk, hogy a nagy lakodalmas hacacáré helyett las vegasi jellegű esküvőt tartunk. Egyik nap megvolt a polgári, míg másnap egy piciny magyar templomban az egyházi szertartás. A polgárin ketten voltunk, az egyházin pedig néhány amerikai magyar hívő előtt mondtuk ki az igent. Persze fotó és videó is készült, mert a magyarok ebben segítettek nekünk.”

A házaspár csodálatos nászútja után Dunakeszire költözött, ahol megkezdte közös életét, melybe május elején érkezik első gyermekük.

„Nagyon megörültem, amikor Anita bejelentette, hogy gyermeket vár, bár első kérdésem az volt, hogy biztos? Jött a második, majd a harmadik és végül a negyedik teszt és orvosi vizsgálat erősített meg abban, hogy igen, édesapa leszek.” – mondja büszkén Szebeni.

István az örömhír mellett azonnal kétségbe is esett. Benne is felmerült a kérdés, hogy vajon tudni fogja-e hogyan kell egy kisbabával bánni? Mennyire lesz más az ő kis megszokott életük?

Most a szülés előtt két hónappal a kispapa már belejött a babavárásba, világért sem hagyná ki a kötelező vizsgálatokat, amikor, ahogy ő mondja, láthatja a kisfiát anyukája pocakjában.

Anita május 9-re várja Patrikot, akinek édesapja még kacérkodik a gondolattal, hogy benn legyen-e a szülőszobán vagy kinn a folyosón izgulja végig gyermeke világra jöttét.
„Ha már a második gyermekünket várnánk, biztosan rávágnám, hogy igen, benn leszek, de most még nem tudom hogyan lesz” – tépelődik a műsorvezető.

Istvánék igyekeznek időben gondoskodni gyermekük egészségéről. Patrik születésekor levetetik a baba őssejtjeit és biobankban helyeztetik el, ahol a legnagyobb biztonságban tárolják majd.

Szebeni István: „Igen, édesapa leszek!”

A nagy pillanat előtt a házaspár tisztában van azzal, hogy már nem tölthetnek nyugodtan, kettesben sok időt, ezért a hétvégén Gyulára utaztak, ahol néhány csodás napot pihentek nagy nyugalomban, utoljára kettesben.

„Az Elizabeth Hotel legnagyobb lakosztályát foglaltam le, mintha legalább egy tucat gyerekkel érkeztünk volt- meséli István- Anita viccesen meg is jegyezte, hogy még csak 2 és felen vagyunk, így még kergetőzhettünk is volna a nagy lakosztályban. Én azonnal beleszerettem a várra néző panorámába, órákig bambultam ki az ablakon.”
Anita egyetlen dolgot sajnált gyulai tartózkodásuk során, hogy nem merészkedhetett be a medencébe.

„Tudom, nem tiltják, de én 7 hónapos terhesen a nyugalmat árasztó só szobát választottam a nagy medencés lubickolás helyett, – fűzi hozzá a gyönyörű kismama - és egy finom tea illetve gyümölcstál mellett pihentem a medence partján, amíg Pisti egyik szenvedélyének, az úszásnak hódolt.”

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 27. 07:00, vasárnap | Bulvár

Diéta Percek: Souvlaki tzatzikivel - VIDEÓ

Szeretitek a görög konyhát? Mert ebben a videóban Varga Feri souvlakit dog készíteni tzatzikivel. Ahogy azt Görögországban szokták! Jó szórakozást és jó főzést!

2020. Szeptember 26. 18:00, szombat | Bulvár

Andonik 4s vendége Kefír (V-Tech) - VIDEÓ

Egy rendhagyó Andonik 4s a Balaton partjáról. Mi volt Kefír első balatoni emléke? Hogy indult zenei karrierje? Erről mesélt nekünk a műsorban

2020. Szeptember 26. 14:00, szombat | Bulvár

Tortával ünnepelték a negyvenéves Golo nevű hím gorillát a Budapesti Állatkertben

Tortával ünnepelték a negyvenéves Golo nevű hím gorillát a Budapesti Állatkertben, az emlős születésnapja vasárnap lesz, de az intézmény gondozói már pénteken felköszöntötték az ünnepeltet

2020. Szeptember 26. 07:00, szombat | Bulvár

Főzzünk Robival! Túrógombóc - VIDEÓ

Ebben az adásban Robi elmondja nekünk a finom túrógombóc helyes arányait és háromféle tálalási módot is mutat nekünk! Jó szórakozást!