Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Október 30. 07:31, péntek | Bulvár
Forrás: Fénypont

Szebeni István: „ A szülőknek is jár néha a kikapcsolódás”.

Szebeni István: „ A szülőknek is jár néha a kikapcsolódás”.

A műsorvezető Szebeni István és felesége Anita áprilisban váltak szülővé. Azóta minden napjuk a kisfiúk, Patrik igényei szerint alakul.

István és Anita nagyon élvezik a szülői szerepet, azonban saját magukra az utóbbi időben nem sok idő jutott. „Patrik 5 hónapos még csak, 24 órás felügyeletet igényel, – mondja a büszke apuka – bár nyugodt, kiegyensúlyozott kisbaba, mégis szüksége van az édesanyja állandó közelségére. Mióta kisfiúnk megszületett kevesebb időt töltünk kikapcsolódással, ezért határoztunk úgy a feleségemmel, hogy nagymama segítségét is igénybe vesszük, és elutazunk négyesben néhány napra vidékre.”

A műsorvezető választása a Szent Orbán Erdei Wellness Hotelre esett, ahol a családi pihenés mellett a romantikázásra is volt lehetősége a feleségével. „Az erdő közepén, rönkfából épült szálloda már önmagában is nyugalmat árasztott. – veszi át a szót Anita – Nagyon nagy kihívás az anyaság, imádom a kisfiam, most körülötte forog minden. Viszont szükségünk volt a férjemmel egy kis magánéletre is, ezért megkértem anyukámat, hogy kísérjen el minket az erdei wellness pihenésre. A büszke nagymama nagyon örült az ötletnek, így legalább „kisajátíthatta” magának egy kicsit az unokáját.”

„Amíg anyukám a kisfiammal játszott vagy éppen altatta, addig volt egy-két lopott fél óránk, és tudtunk a férjemmel fürdeni, piheni, sétálgatni, szaunázni. – mondja mosolyogva a műsorvezető felesége. „Volt, hogy csak ültünk az erkélyen és hallgattuk a madarak csicsergését, néztük a tájat. A zsúfolt hétköznapokban nincs ideje az embernek így megállni, és csak mélázni. – meséli István. Miközben a Nagybörzsönyi szálloda erdei hangulatában kettesben pihentünk, anyósom időnként megjelent a kicsivel nálunk, hogy minden rendben van, nyugodtan pihenjünk tovább. Természetesen, amikor Patriknak nem volt éppen alvóideje, ő is ismerkedett a vízzel, nagyon tetszett neki a pancsolás.”„Főleg a citrom karika, amibe bele haraptatta az édesapja – nevet fel Anita.”

A műsorvezetőnek és a feleségének jót tett a pár napos pihenés. Feltöltődve térnek vissza a hétköznapokba. A nagymama is kellemes élményekről mesélt, és megígérte a fiataloknak, hogy legközelebb is szívesen velük tart, ha pihenni támad kedvük.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.