Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Március 06. 09:46, szerda | Helyi
Forrás: VÁRVAG

Szebb, virágosabb Ceglédért 2013

Szebb, virágosabb Ceglédért 2013

Idén először a konyhakertek is versenybe szállhatnak.

Cegléd Város Önkormányzata, többéves hagyományt folytatva, 2013-ban is meghirdeti Környezetszépítési és Környezetvédelmi Programját. Idén egy új programmal bővül a verseny, a Legszebb konyhakert mozgalommal, így már négy fő kategóriában lehet nevezni.

1. A Legszebb Konyhakert Mozgalom (ÚJ) mini és normál kert kategóriában indul. Célja a lakosság ösztönzése, hogy a kertekben termeljék meg a maguk és családjaik számára a konyhakerti zöldségeket, ezzel felelevenítve a régi hagyományos kertkultúrát. A nyertesek több tízezer forintos vásárlási utalványt és támogatást kapnak a zöldségek megtermeléséhez.
Jelentkezési határidő: 2013. május 01. A nevezési lap innen letölthető, vagy beszerezhető személyesen a Polgármesteri Hivatal portáján, a Tourinform Irodában és a VÁRVAG Nonprofit Kft. irodájában.

2. A Hároméves Örökbefogadási Pályázatra jelentkezők valamely közterület gondozását vállalhatják. A fenntartáshoz eszköztámogatás társulhat és a nyertes egy évre megnyeri az örökbefogadási vándorkupát.
Jelentkezési határidő: 2013. május 01. A pályázati űrlap innen letölthető, vagy beszerezhető személyesen a Polgármesteri Hivatal portáján, a Tourinform Irodában és a VÁRVAG Nonprofit Kft. irodájában.

3. A Szebb, virágosabb Ceglédért mozgalom társasházi, lakásszövetkezeti, intézményi és családi ház kategóriában indul. A lakosság motiválása a cél, hogy lakókörnyezetüket tisztán, rendezetten tartsák. A díjazottak több tízezer forintos pénzjutalmat vagy vásárlási utalványt nyernek, illetve egynyári virágpalánta osztásban részesülnek a jelentkezők.
Jelentkezési határidő: 2013. május 01. A nevezési lap innen letölthető , vagy beszerezhető személyesen a Polgármesteri Hivatal portáján, a Tourinform Irodában és a VÁRVAG Nonprofit Kft. irodájában.

4. "A mi parkunk, a mi kertünk..." rajzpályázat óvodások és általános iskolások részére kerül kiírásra. A nyertesek értékes könyveket nyerhetnek.
Beküldési határidő: 2013. június 14. A jelentkezési lap innen letölthető, vagy beszerezhető személyesen a Polgármesteri Hivatal portáján, a Tourinform Irodában és a VÁRVAG Nonprofit Kft. irodájában.

A programokkal kapcsolatos további információért forduljon a VÁRVAG Nonprofit Kft.-hez, vagy érdeklődjön a 53/505-242-es telefonszámon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció