Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2013. Szeptember 30. 12:11, hétfő | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

Sysman Open Cegléden

Sysman Open Cegléden

Nyílt Nemzetközi Kyokushin Karate verseny

Szombaton a Gál József Sportcsarnok adott helyett a Sysman Open nevet viselő Nyílt Nemzetközi Kiyokushin Karate versenynek. A versenyt MKKSZ/Shinkyokushin Harcművész Szövetség (Karmazin Branch) megbízásából a Sagaku Sportklub szervezte. A szombati verseny az őszi Európa bajnokságra való felkészülés, valamint a minősítési pontok megszerzése mellett kiváló alkalmat adott a kyokushin karate népszerűsítésére, illetve a szervezetek, klubok közti kapcsolatok ápolására.

A versenyre 4 ország 132 versenyzője adta le nevezését. Az egész napos verseny során színvonalas és látványos küzdelmeket láthatott a közönség. A versenynek ceglédi vonatkozású indulója Gál Csaba volt, aki open kategóriában vett részt a versenyen.

A verseny főbírája: Shihan Karmazin György 5. Dan, EKO bírói bizottság tagja volt.

Ahogy azt Erdődi Mihály, a verseny főszervezője elmondta ezt a kifejezetten Ceglédre szervezett versenyt a tervek szerint minden évben megrendezik majd. Céljuk, hogy a „megszokott” tömegsportok mellett egyéb sportágak is bemutatkozhassanak a városban. A hétvégi verseny egy példás összefogás eredménye, amiért hála és köszönet illeti meg mindazon együttműködőket, akik szabadidejüket feláldozva segítették a verseny szervezését, lebonyolítását. – tette hozz Erdődi Mihály.

fotó: Kisfaludi István

>>> További képek a KÉPGALÉRIÁBAN

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem