Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2022. Március 21. 16:13, hétfő | PR
Forrás: (x)

SUP vásárlás vagy SUP bérlés - erre van szükséged

SUP vásárlás vagy SUP bérlés - erre van szükséged

A SUPozás legfontosabb kelléke a SUP deszka, amelyet SUP bérlés és SUP vásárlás során is el lehet érni. Melyik opció a jobb számodra? Cikkünk végére reméljük, hogy tudni fogod!

SUP vásárlás

A SUP vásárlás során saját SUP deszkát választunk, így ekkor már érdemes tisztában lennünk SUPozási szokásainkkal, illetve azzal, hogy mire szeretnénk használni az adott SUPot. Természetesen vásárlás előtt még érdemes meggyőződni arról, hogy lesz-e helyünk a tárolására, és ha lesz, mennyi lesz ez a hely.

SUP vásárlás során elsősorban ki kell választanunk, hogy felfújható vagy merev SUP deszkát szeretnénk-e, valamint azt is, hogy milyen típust, tehát mire szeretnénk használni. Például egy SUP jógára szánt SUP deszka egészen más kialakítású, mint egy extrém SUP.

Természetesen a SUP vásárlás legnagyobb előnye, hogy bármikor, amikor kedved támad evezni, rendelkezésre áll az ehhez szükséges eszköz. Azonban a SUP vásárlás csak akkor éri meg véleményünk szerint, ha aktívan szeretnéd használni, illetve akkor, ha van lehetőséged tárolni azt.

SUP bérlés

Akik nem vagy még nem szeretnének SUP vásárlás mellett dönteni, nekik remek megoldás a SUP bérlés. Számos bérlőponton lehetőséged van akár egy napra vagy több hétre is saját SUPot bérelni, ahol segítenek neked kiválasztani a megfelelő SUPot, illetve szükség esetén ellátnak hasznos tanácsokkal is.

A SUP bérlés előnye, hogy nem neked kell tárolni a SUP deszkát, hanem sokszor az evezés helyszínén már vízre is helyezik neked az eszközt, SUPozás után pedigminden további teendő nélkül indulhatsz tovább a következő programodra. Emellett nyaralás során sem kell helyet szorítani a csomagtartóban a közel sem kicsi SUPnak, hanem egyszerűen, a helyszínen tudsz bérelni.

Sokan választják a SUP bérlés opcióját akkor, amikor még sosem SUPoztak, így nem tudják, hogy ez lesz-e új kedvenc hobbijuk vagy sem. Ekkor egy remek lehetőség arra, hogy kipróbálják az evezést egy saját deszkán és később döntsenek, hogy szeretnének-e saját SUPot vagy sem.

SUP vásárlás vagy SUP bérlés - melyikre van szükséged?

A SUP vásárlás és SUP bérlés közötti választás tehát abszolút azon múlik, hogy te mire és milyen gyakran használnád a SUPot. Hosszú távon a saját deszka egészen biztosan megéri, illetve remek érzés a saját SUPodon fedezni a fel a vizeket. Azonban amennyiben nem használnád sokat a SUPot, csupán nagyon ritkán, érdemes lehet a SUP bérlés mellett döntened.

Amennyiben még sosem SUPoztál, mi mindenképp biztatunk, hogy próbáld ki ezt a szuper sportot, amely egészen biztosan hamar a szívedbe lopja magát. Biztosak vagyunk benne, hogy a SUP bérlés után hamar elkövetkezik számodra is a saját SUP vásárlása.

Címkék: bérlés, sup, vásárlás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:18, szombat | PR

Itt nézz körül, ha minőségi kanapéra vágysz

Időtálló darabokat találunk a hazai bútor forgalmazónál.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:30, péntek | PR

Az iroda szerepe és a hibrid munkavégzés növekvő népszerűsége

A munka világának és a munkavégzés formáinak átalakulásával az ehhez kötődő többi körülmény is változni látszik.

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről