Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Június 06. 12:26, hétfő | Helyi sport
Forrás: InfoCelgéd

Súlyos vereség a bajnoktól

Súlyos vereség a bajnoktól

Az elmúlt hétvégén a Restart – Ceglédi VSE a már bajnok Diósgyőr otthonába látogatott, ahol az előjelek szerint nehéz mérkőzés várt ránk. A stadionban 9.000 szurkoló !!! biztatta a hazaiakat (többen ünnepelték a Diósgyőr bajnoki c

Ilyen katlanban indult útjára a labda, amelyet nekünk már a 4. percben sikerült a hazaiak kapujába juttatnunk. Sajnos ennyi volt az örömünk ebből a mérkőzésből, mert ezt követően a Diósgyőr azt a játékát játszotta, amelynek köszönheti a bajnoki címét. Az első félidőben és a másodikban is három-három góllal terhelték meg Miski kapuját. Kapusunk az első félidőben több bravúr mellett egy büntetőt is hárított.

Ványi Zsolt vezetőedző: „Egy ilyen mérkőzés után fejet kell hajtani a Diósgyőr előtt. Nekünk még hátra van egy nagyon fontos találkozó, és ha azt megnyerjük akkor bent maradunk.”

A mérkőzésről még elmondható, hogy a Diósgyőr győzelemittas csapataeddig  aligha látott sportszerűségről tettek tanubizonyságot, amikor csapatunk sérülés miatti emberhiányát látva a DVTK csapatkpitánya Dobos Attila önkéntesen távozott a pályáról.

 

A csapat összeállítása:

Miski Z. – fekete A., Kurucsai M., Buzás V., Vincze Z. – Kenderes Z. (Nagy T.), Nagy L., Odrobéna P., Koncz Zs. (Busa B.), - Szabó L., Balogh M. (Medgyesi L.)

Gólszerző: Odrobéna P.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem