Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. Szeptember 26. 11:36, hétfő | Helyi
Forrás: infoCegléd

Összegyűlt a baráti kör

Összegyűlt a baráti kör

A Cegléd Baráti Kör elnevezésű egyesület szeptember 24-én, szombaton tartotta éves találkozóját a Kossuth Művelődési Központban.

A találkozón egy áttekintő beszámolón keresztül elevenítették fel az elmúlt év eseményeit, történéseit, melyet Markovics Ferenc prezentált az összegyűlt tagoknak.

A találkozó másik fontos része a vezetőségválasztó szavazás volt, melyen titkos szavazás keretében választották újra a mandátumuk leteltével lemondott vezetőket, így a társaság elnöki posztját továbbra is Markovics Ferenc tölti be.

A szavazatszámlálás alatt Baranyi Ferenc Kossuth-díjas költő méltatta Kassai Franciska költő-zenész, előadóművészt, majd a művésznő néhány saját versét is elszavalta.

Az utolsó találkozó óta elhunyt társakra néma csendben emlékező társaság az idei gyűlésen Száraz László személyében egy új taggal bővült.

A találkozóra összegyűlt tagokat az Erkel Ferenc zeneiskola növendékei szórakoztatták műsorukkal.

A társaság a Kossuth Művelődési Központból a Kossuth térre vonult, ahol ünnepélyes keretek között megkoszorúzták az újonnan felújított Kossuth emléktáblát. Az eseményt egy közös ebéddel zárták.


Címkék: rendezvény

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció