Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. December 13. 17:00, kedd | Helyi

Sportszerű segítségnyújtás

Sportszerű segítségnyújtás

December 20-án, kedden jótékonysági gálát rendez a Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztálya.

Az esemény részleteit a szervezők (Kecskeméti József, a Ceglédi VSE öregfiúk csapatának csapatkapitánya, Kőházi Ádám, a Ceglédi VSE labdarúgó szakosztályának marketingese, Pap Anita, CTLE elnöke) a sportcsarnok közepéről ismertették.

A decemberi gálának két fontos célja van. A szakosztály egyrészt egy korábbi játékosán, Korpácsi Zoltánon szeretne segíteni, aki most egy komoly anyagi vonzattal járó szemműtét előtt áll. Ennek apropóján pedig a Cegléd és Térsége Látássérültek egyesületét is szeretnék a gálából befolyt összegből támogatni.
Ahogy azt Kecskeméti József (Kecsó), és Kőházi Ádám is elmondta, szerencsére sokan állnak a gála, és az ügy mögé, így már az előzetes programtervekbe is bepillanthatunk.

Ceglédi zenekarként a ZANZIBÁR is a rendezvény mellé állt. 16 órakor kezdődő koncertjükkel ők nyitják meg a jótékonysági gála eseményeit.
17 órától 4 csapat részvételével rendeznek LABDARÚGÓ TORNÁT, ahol a Vasas, a Szolnoki MÁV és Lőrincz Tamás által összeállított sztár csapat, valamint a Ceglédi Vasutasok öregfiúk csapata is pályára lép Kecskeméti József vezetésével.

➡ Boda Ferenc, Gyikó Tamás, Fehér Csaba, Herczeg Tamás, Iad Abdel Maged, Jankovics István, Magyari Gábor, Utassy Róbert, Magyar István, Cseh Norbert, Szepes Richárd,, Bodóczki Gábor, Kecskeméti József, Korpácsi Zoltán

A Lőrincz Viktor által összeállított sztárcsapat világ és Európa bajnok játékosokkal erősít, úgy mint Deák Bárdos Mihály, Virág Lajos, Bácsi Péter, Fodor Zoltán, Módos Péter, a két Lőrincz testvér, és ha elfoglaltságai engedik, Ungvári Miki is jelezte részvételi szándékát.

Láthatjuk majd Randos Gabriella FIT KID csapatának bemutatóját, valamint tervek között szerepel az UTÁNPÓTLÁS CSAPATOK bemutatkozása is. A Látássérültek Ceglédi Egyesülete ÉRZÉKENYÍTŐ programjával települ ki a helyszínre. Ezt már Pap Anita, az egyesület elnöke tett hozzá.

A rendezvény elsődleges célja a jótékonykodás. A gála résztvevői 1000 Ft-os jegyük megváltásával támogathatják az eseményt. Ezen felül tervezik még dedikált mezek árverésre bocsátását, valamint néhány nagyon régi „mez kincs” is kalapács alá kerülhet.

Az összegyűlt bevételt a rendezvény után át is nyújtják majd a kedvezményezetteknek.

A labdarúgó szakosztály szeretne kicsit többet tenni a közért. Erre most év végén több akciót is szervezünk – mondta el Kőházi Ádám, a CVSE labdarúgó szakosztályának marketingese. A tervek szerint év végén a csapat játékosai óvodákat fognak meglátogatni mikulásként, illetve a kórházba fognak a saját készítésű süteményeket vinni.

További részletek az esemény facebook oldalán - facebook.com/CVSE-labdarúgás-Jótékonysági-gála

- fotó: Kisfaludi István-

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció