Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. December 17. 14:48, szombat | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Seherezádéra gerjed leginkább a magyar

Seherezádéra gerjed leginkább a magyar

Idén Seherezádé tarolt Magyarországon - legalábbis a legnagyobb internetes keresőprogram, a Google szerint.

Az eredmény nem meglepő, hiszen ilyen névvel egy sorozat is futott, és a ValóVilág egyik szereplőjét is így hívják. A második helyen az angol énekesnő, Adele végzett, a harmadikra pedig a magyar valóságshow-k koronázatlan királya, Alekosz került.

Magyarországon 2011 kétségkívül a valóságshow-k éve volt, legalábbis ami az internetes kereséseket illeti. A leggyakrabban beírt kifejezések közt az Éden Hotel végzett az élen, megelőzve a ValóVilágot, de a TOP10-be befért még az ÖsszeEsküvők is. A legnépszerűbb személyek listáját Seherezádé nyerte. Igaz, ehhez az is kellett, hogy a VV5 szőke cicababáján kívül ugyanilyen névvel fusson egy török sorozat a TV2-n, amely a háziasszonyok kedvence volt.
- Csodálatos érzés, hogy a lányom ilyen népszerű és ennyi embert érdekel, amit annak tudok be, hogy Seri nemcsak gyönyörű, de kedves, őszinte és önzetlen is - mondta el az Új Ásznak Ditti, VV Seherezádé édesanyja, aki azt is elárulta, miért kapta lánya ezt a különleges nevet. - Kislány koromban a kedvenc mesém az Ezeregyéjszaka meséi voltak, már akkor elhatároztam, hogy ha lányom születik, Seherezádénak fogom elnevezni. Volt is később vitám ezzel kapcsolatban Seri édesapjával, a volt férjemmel, mert ő Melanie-t szeretett volna. Végül megállapodtunk a Vivienben, és amikor a szülés után kérdezte a nővér, hogy mit írjon a kis karkötőre, azt mondtam, hogy Nagy Vivien. Amikor kiment a volt férjem, még bent volt a nővér, és gyorsan odakiáltottam neki: írja a Vivien mögé azt is, hogy Seherezádé! - mesélte az édesanya.

A valóságshow-k tarolását jelzi, hogy Seherezádé mögött a harmadik helyen Alekosz végzett. Ő ugye a VV4 megnyerése után saját feleségkereső műsort (Szerelem a Legfölsőbb Szinteken) is kapott az RTL Klubtól, majd ősszel mindenki megdöbbenésére átigazolt a rivális TV2-höz (ÖsszeEsküvők). A legjobbak között szerepel még a VV4-es Gigi is.

- Gyönyörű! - kommentálta az eredményt egy szóval és némi éllel a napilapnak Réz András esztéta. - Világos a képlet: a kamuvalóság viszi a prímet. Régebben azt mondtam volna: az emberek egy olyan világba menekülnek, ami szebb és jobb. Ma már azt mondom, hogy az embereknek kezd elfogyni a saját valóságuk. A nagy szegénységben sokaknak az egyetlen szórakozást a tévé jelenti - összegzett Réz András.

A legnépszerűbb sztárok listája Magyarországon 2011-ben:

1. Seherezádé
2. Adele
3. Alekosz
4. Steve Jobs
5. Amy Winehouse
6. Wolf Kati
7. Gigi
8. Fluor
9. Jennifer Lopez
10. Selena Gomez

A legkedveltebb magyar kifejezések 2011-ben:

1. Éden Hotel
2. ValóVilág
3. Kapi Hospital (játékprogram)
4. Csillag Születik
5. NAV (Nemzeti Adó- és Vámhivatal)
6. ÖsszeEsküvők
7. Ezel (török sorozat)
8. Népszámlálás
9. Samsung Galaxy
10. Balaton Sound 2011

Címkék: VV Seherezádé

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.