Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Március 29. 14:23, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP / Hot

Sarka Kata két gyereket szoptatott: nem féltette melleit

Sarka Kata két gyereket szoptatott: nem féltette melleit

Sarka Kata nem csinált titkot abból, hogy pár évvel ezelőtt megnagyobbíttatta melleit.

A ma már kétgyermekes anyukát a kicsi mellei legjobban akkor zavarták, amikor 2007-ben elindult egy szépségversenyen. Elhatározta, nem szégyenkezik tovább emiatt, és az operáció mellett döntött.

- Az igazság az, hogy ha visszamennék az időben, már nem csináltatnám meg. Ugyanis kiszakadt az implantátumom, és a szilikon kiszivárgott, tele lett csomóval a hónaljam. Amíg várnom kellett a szövettani eredményre, addig lelkileg teljesen kikészültem. Azt mondogattam: látni szeretném, ahogy felnőnek a gyerekeim - meséli a hot! plasztika című magazinban Sarka Kata, aki először azt hitte, nyirokrákja lett a kiszivárgott szilikontól, ami az egyik legdurvább fajtája a gyilkos kórnak.

- Ma már úgy gondolom, az eredeti méreteimmel is teljes lenne az életem. Egyébként két gyerek megszülése, szoptatása után ugyanolyan a mellem, mint a legtöbb anyukának, aki nem féltette a kebleit a szoptatástól: csíkos és megereszkedett. De egyelőre nem akarok változtatni magamon.

Hot / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.