Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Június 13. 11:21, szerda | Helyi
Forrás: infoCegléd

Saját házában bántalmaztak egy idős hölgyet

Saját házában bántalmaztak egy idős hölgyet

A tetten ért bűnöző szó nélkül nekiesett a ház tulajdonosának.

Az elmúlt hét a bűncselekmény elkövetéseket tekintve nem mondható túl nyugodtak, annak ellenére sem, hogy az elkövetések száma csökkent.

A lakásbetörések száma továbbra is magas, akárcsak a kerékpárlopásoké. Már több hete folyamatosan hangsúlyozzuk, hogy a kerékpárlopások nagy része zárt tárolóból történik, ilyen esetekben is legyünk körültekintőek.

Sajnos magas a kiemelt bűncselekmények száma is, elmondható, hogy akár a magán jellegű, akár a jogi problémáikat erőszakkal kívánják megtorolni egyesek. Négy esetben testi sértés miatt indult eljárás, kettő Ceglédhez, egy-egy, pedig Abonyhoz illetve Albertirsához köthető. Több esetben is szóváltás következtében alakultak ki viták és ennek következményeként alakult ki a bántalmazás, amely során baseball ütőt, vascsövet használtak.

Egy esetben az idős női sértett a nappali órákban egy idegen fiatal férfit talált a lakásában, aki szó nélkül neki esett a sértettnek és ütlegelni, rugdosni kezdte. Bár a sérülések minden esetben 8 napon belüliek voltak, a kiváltó ok, a sértett kora vagy a bántalmazás módja következtében súlyos testi sértés kísérlet miatt indult eljárás.

Csemőben pedig gépkocsi lopásról érkezett bejelentés, az utcán parkoló Suzuki Swift szgk-t tulajdonított el ismeretlen tettes.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció