Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2022. Március 20. 09:01, vasárnap | PR
Forrás: (x)

Saját bőrön tapasztalható a változás

Saját bőrön tapasztalható a változás

A bőr ápoltságának, megfiatalításának vágya előbb vagy utóbb mindenki életében felbukkan. Sokan attól tartanak, hogy ettől a ponttól kezdve az irányítást át kell adniuk másnak.

Szakembereknek, akik végül majd gondoskodnak a megközelítően ránctalan végeredményről. Pedig a bőr hidratálása, gondozása saját kezűleg is megvalósulhat, mégpedig látványos következményekkel!

Az A-vitamin csodákra képes?

Igen, a bőr számára mindenképpen elengedhetetlen. A méltán kedvelt retinol épp ezért nyújthat vadonatúj perspektívát a bőrápolásban. Az alkalmazása pofonegyszerű. Érdemes hozzászoktató időszakkal, kétnaponta elkezdeni a használatát. Aztán idővel csökkenthető a pihenők mennyisége. Lényeges kihangsúlyozni, hogy nagyjából hat hét szükséges ahhoz, hogy a készítmény jól látható módon kifejtse jótékony hatásait.

A kezelt bőrfelület először is megszabadul az elhalt hámsejtektől. Aztán a folyamat következő fázisában a megújulásé, megfiatalodásé a főszerep. Ahogy a hidratáció a mélyrétegeket is érinti, úgy válik mind feszesebbé, világosabbá és ragyogóbbá a bőr. Az arc, a dekoltázs és a nyak ilyen módon hatékonyan kezelhető. A legjobb éjszakára felvinni a terméket, de akár az éjjeli szemránckrémbe is cseppenthető belőle, így a szemkörnyéki ráncok megdolgozása is garantált.

Hogyan fokozható még a bőrfiatalodás?

Az orvosok által felfedezett hialuronsav különlegessége, hogy kis mértékben az emberi szervezet is képes az előállítására. Ám itt a kis mennyiségen van a hangsúly. A test mindenképpen támogatásra szorul, mert a természetesen előforduló mennyiség annyira csekély, ami nem elegendő a bőr megfiatalításához. Így aztán érdemes speciális készítmény fogyasztásával kiegészíteni a rendelkezésre álló belső „raktárkészletet”.

A közbenjárásával fokozódhat a kollagén egyrészt termelése, másrészt felszívódása, valamint a hidratáció hatékonysága. Utóbbinak köszönhetően a salakanyagok eltávolítása épp olyan eredményessé válhat, mint a tápanyagok hasznosulása. Pár hét leforgása alatt teljesen új irányt vehet a bőrápolás milyensége és minősége. A hatás nem marad el, a tükör nem hazudik majd!

A fotó forrása:Prostock-studio / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 20. 09:18, szombat | PR

Itt nézz körül, ha minőségi kanapéra vágysz

Időtálló darabokat találunk a hazai bútor forgalmazónál.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:30, péntek | PR

Az iroda szerepe és a hibrid munkavégzés növekvő népszerűsége

A munka világának és a munkavégzés formáinak átalakulásával az ehhez kötődő többi körülmény is változni látszik.