Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2013. Május 15. 17:27, szerda | Helyi
Forrás: infoCegléd

,,Rotyog’’ már a ceglédi laska

,,Rotyog’’ már a ceglédi laska

Nagy dobásra készülnek idén a szervezők

Az idei VI. Bor-és Laskafesztivál kezdetéig még több mint egy hónap van hátra, az előkészületek azonban már gőzerővel folynak. Cegléd egyik legnagyobb nyári rendezvénye június 21 és 23 között kerül megrendezésre és idén először a Nemzeti Vágta előfutamára is városunkban kerül sor.

A fesztivál új helyszíneként a Malomtó szélt jelölték meg, ahol nagyobb nyugalomban és nagyobb területen szórakozhatnak majd a kilátogatók. A rendezvény hivatalos weboldalán már belekukucskálhatunk a programtervezetbe, amibe már számos ígéretesnek koncertprogram is szerepel. Annimal Cannibals, Majka és Curtis, Kocsis Tibor, Carbonfools… csak néhány név fellépők közül.

A fesztivál idén is három naposra tervezték. Az utolsó napot pedig a Ceglédi Vágta koronázza majd meg. A szeptember 20-22. között megrendezendő Nemzeti Vágta ceglédi előfutamát a Malomtó-szél, Külső-Kátai út és Budai út találkozásánál lévő területen rendezik meg, ahol külön erre az alkalomra építenek egy lelátót, egy versenypályát, egy galopp-pályát, egy bemelegítésre szolgáló részt, egy versenyigazgatósági irodát.

Idén sem fogunk tehát unatkozni. A laskafesztival.cegled.hu oldalon folyamatosan frissítik az információkat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció